2022-09-01 04:30Press release

Vuoden parhaimmat tuotteet syksyisen tunnelmalliseen ulkoilmaelämään

Nyt kun syksy lähestyy, yhteiseen ajanviettoon ulkona tulee uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia. Nordrumilla on tuotteita, joilla luoda syystunnelmaa aivan uudelle tasolle: 

Vallda-lasiterassi - seinään liitettävä, jossa viistetty kulma oikealla.

Vallda-lasiterassi - seinään liitettävä, jossa viistetty kulma oikealla.

Lasiterassi eristyksellä

Lasiterassilla voi istua ja ihastella syksyistä värikirjoa. Lasiterassin tekee erityiseksi se, että raja ulko- ja sisätilan väliltä ikäänkuin poistuu. Samalla voi nauttia kupillisen teetä ja kuunnella syyssateen ropinaa ikkunaa vasten. Nordrumilla on useita eristettyjä lasiterassielementtejä ja lasiterassipaketteja useaan eri käyttökauteen, syksy mukaan lukien. Lasiterassioppaassa voi helposti suunnitella oman lasiterassin.

Suositeltu lasiterassipaketti syystunnelmaan

Vedeldad badtunna utomhus.

Palju eli puulämmitteinen kylpytynnyri ulkona. 

Palju puhdistuslaitteella

Suomen kansan suosikki: palju eli puulämmitteinen kylpytynnyri! Lämpimään veteen pulahtaminen vähentää stressiä. Paljussa vietetty aika ystävien kanssa saa ajan kiitämään. Suosituksi lisävarusteeksi sopii metallinen mukin- tai pullonpidike, joka asennetaan paljun ulkoreunaan ja on näin ollen käden ulottuvilla, kun istut paljussa. Nordrumin valikoimasta löytyvän puhdistuslaitteen avulla aikaa säästyy paljun puhtaanapidolta, jolloin voi keskittyä olennaiseen eli paljuiluun. 

Suositeltu paljupaketti syystunnelmaan

Växthuset Skule 11,4 m²

Perhe Nordengrenin reportaasissa kerrotaan yhdistetystä ajanvietto- ja viljelypaikasta, Skule-kasvihuoneesta 11,4 m².

Levollinen sadonkorjuuhetki kasvihuoneessa 

Erityistä syystunnelmaa huokuu levollisessa sadonkorjuuhetkessä kasvhuoneessa, jolloin koko kevään ja kesän tiivis työ palkitaan maukkailta maistuvilla vihanneksilla. Jatkuuko kasvien kasvattaminen, kun syksy kääntyy viileämmäksi? Ei huolta, Nordrumin valikoimasta löytyy myös kasvihuonelämmitin, joka auttaa pitämään lämpötilan tasaisena. 

Nordrum suosittelee tuikkukipon pidikettä tai aurinkokennovalaisinta kasvihuoneen  tunnelman ja valaistuksen maksimoimiseksi. Tämän lisäksi on suositeltavaa hankkia pieni kalusteryhmä kasvihuoneeseen, jossa voi istua ja nauttia tomaattien viimeisistä tuoksuista teekupposen kera. Lue perhe Nordengrenin reportaasista kuinka kasvien kasvattaminen ja illalliset yhdistyvät 11-neliöisessä Skule-kasvihuoneessa.

Suositeltu kasvihuonepaketti syystunnelmaan 

 


About Nordrum

Nordrum perustettiin vuonna 2019 osaksi ruotsalaista Skånska Byggvaror - yritystä tarkoituksenaan tarjota juuri suomalaiseen makuun sopivia moderneja lasiterasseja ja kasvihuoneita. Nordrum työskentelee arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, joiden työtä leimaa trendikkyys, laatu ja tyylipuhtaat linjat. Yhteyden Nordrumiin saat sähköpostitse: customerservice@nordrum.fi. Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror - yrityksestä ponnistava Nordrum kantaa mukanaan yrityksen yli 50-vuotista asiantuntemusta ja osaamista siitä, mitä täydelliseltä lasiterassilta ja kasvihuoneelta vaaditaan . Skånska Byggvaror toimii puolestaan osana Byggmax konsernia. Byggmax Group Byggmax konsernin piiriin kuuluu Byggmax, Skånska Byggvaror ja Buildor. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 5,12 miljardia kruunua ja Byggmax Group on noteerattu Tukholman pörssissä vuodesta 2010 lähtien.

Contacts

Anne Järvinen
Markkinointikoordinaattori
Anne Järvinen