2021-06-24 08:26Press release

Vihdoin pidempi kesä myös Suomessa

 Nordrum on mukana Lohjan Asuntomessuilla. Puurunkoinen Sandnes-lasiterassi on osa lohjalaisen perheen messutaloa, kohde nro 3. Nordrum on mukana Lohjan Asuntomessuilla. Puurunkoinen Sandnes-lasiterassi on osa lohjalaisen perheen messutaloa, kohde nro 3.

Meille kaikille on entistä tärkeämpää ottaa kaikki irti ulkona oleilusta ja luonnonläheisyydestä – vuodenajasta riippumatta. Ruotsissa tämä on oivallettu jo vuosia sitten. ”Uterum” tai ”orangeri” onkin jo monen pihalla tai talon jatkeena. Ruotsista lähtöisin oleva Skånska Byggvaror on ollut yli 50 vuotta alan edelläkävijä. Heidän upeita lasitettuja terassejaan, verantojaan, piharakennuksiaan ja kasvihuoneitaan saa vihdoin myös Suomesta. Skånska Byggvaror -tuotteita Suomessa edustaa konserniin kuuluva Nordrum.

Kokkaamme, ruokailemme ja nautimme elämästä, kasvatamme kukkia ja kasviksia – vietämme entistä enem- män aikaa ulkona. Heti sään lämmetessä hengailu siirtyy ulos ja syksyn tullen haluaisimme jatkaa tätä oleskelua, mieluiten läpi vuoden. Ulkona oleminen on uusi ”in”, mutta Suomen sää ja ilmasto tekevät tästä usein haastavaa.

Ratkaisu tähän on pihalle tai talon kylkeen pystytetty lisähuone oleskeluun ja ajanviettoon. Kesäkausi alkaa ai- kaisemmin ja päättyy myöhemmin ja päivistä nauttiminen helpottuu merkittävästi. Koska yksi malli ei sovi kaikkiin taloihin tai pihoihin, Nordrumin mallistossa on useita eri malleja ja tyylejä. Tällöin lisätila näyttää luonnolliselta osalta taloa tai pihaa, tai tarvittaessa erottuu edukseen. Valitsemalla ympärivuotisen vaihtoehdon tilan käyttö ei lopu edes talvella.

Nordrumin kaikki mallit ovat saatavana useassa eri koossa ja aina toivotun käyttökauden mukaan: kesä, piden- netty kesä, kevät/syksy tai talvi. Kesäkäyttöön valittu malli antaa hyvän tuulen- ja sateensuojan. Talvikäyttöön soveltuvan mallin laseissa on erinomainen lämpöarvo ja katon eristyskyky on parempi kuin monissa ulko-ovissa. Nordrumin toimituksiin kuuluu runko, lasielementit, seinät ja katto. Materiaalit valitaan aina käyttökauden mukaan.

Nordrumin laajassa valikoimassa on niin erillisiä kuin talon kylkeenkin asennettavia lasiterasseja sekä myös verantoja, kasvihuoneita ja puutarharakennuksia. Asiakas tekee tilauksen joko Nordrumin verkkokaupassa tai asiakaspalvelun avulla puhelimitse tai sähköpostitse. Tuotteet toimitetaan kätevinä rakennuspaketteina ja asen- nuksen voi hoitaa joko itse tai paikallisen ammattilaisen avulla.

Vallda – ajaton muotoilu ja suuret lasiosiot. Koko 9,4 - 37,4 m2. Mallia saatavana 150 eri koossa. Hinta alkaen 6 072 euroa.

Vallda – ajaton muotoilu ja suuret lasiosiot. Koko 9,4 - 37,4 m2. Mallia saatavana 150 eri koossa. Hinta alkaen 6 072 euroa.

Kolding – erillinen lasiterassi sopii niin rantahuoneeksi, ateljeeksi tai etätoimistoksi. Koko 14,5 - 24,4 m2. Hinta alkaen 8255 euroa.

Sarek – arkkitehdin suunnittelema unelma puusta ja lasista - sovel- tuu sekä kasvi- että viherhuoneeksi. Koko 13,2 &17,5 m2.
Hinta alkaen 7 799 euroa.

Kaipaatko lisätietoa tai haluatko tutustua lähemmin?

Patrik Forsström 040 1377 002, patrik.forsstrom@nordrum.fi Inger Tallqvist, 040 1991 073, inger@perpr.fi

 


About Nordrum

Nordrum perustettiin vuonna 2019 osaksi ruotsalaista Skånska Byggvaror - yritystä tarkoituksenaan tarjota juuri suomalaiseen makuun sopivia moderneja lasiterasseja ja kasvihuoneita. Nordrum työskentelee arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, joiden työtä leimaa trendikkyys, laatu ja tyylipuhtaat linjat. Yhteyden Nordrumiin saat sähköpostitse: customerservice@nordrum.fi. Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror - yrityksestä ponnistava Nordrum kantaa mukanaan yrityksen yli 50-vuotista asiantuntemusta ja osaamista siitä, mitä täydelliseltä lasiterassilta ja kasvihuoneelta vaaditaan . Skånska Byggvaror toimii puolestaan osana Byggmax konsernia. Byggmax Group Byggmax konsernin piiriin kuuluu Byggmax, Skånska Byggvaror ja Buildor. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 5,12 miljardia kruunua ja Byggmax Group on noteerattu Tukholman pörssissä vuodesta 2010 lähtien.

Contacts

Anne Järvinen
Markkinointikoordinaattori
Anne Järvinen