2022-11-29 05:30Press release

Trendi: luo joulutunnelmaa kasvihuoneeseen ja lasiterassille

Inspiroiva lasiterassi joulukoristeineen ja lumisine maisemineen. Lasiterassielementit ja liukuovet: Nordrum.Lasiterassi isoilla lasiosioilla tekee tilasta valoisan ja tuo esille upean talvisen maiseman. Lasiterassielementit: Nordrum.

Pimein vuodenaika on täällä, mutta jouluinen tunnelma saa meidät kokoontumaan yhteen. Tässä on muutamia sisustusvinkkejä jouluhyggen luomiseksi kasvihuoneeseen ja lasiterassille.

Kun talvi saapuu ja viimeinenkin sato on korjattu, jää kasvihuoneeseen ylimääräistä tilaa tunnelmallisen seurustelu- ja glögittelypaikan luomiseksi - talvisen maiseman keskellä. 

Ja lasiterassi isoilla ikkunapinnoilla on vähintäänkin yhtä suosittu paikka talven aikana. Tila mahdollistaa talvisista auringonsäteistä nautiskeluun katetussa, lämpimässä paikassa. 

↓ Lue alhaalta lisää kasvihuoneen & lasiterassin jouluisista sisustusvinkeistä.

Inspiraatiota

Ullan koristelema jouluinen Skule-kasvihuone talvipuvussaan – lue alhaalta lisää.

Emilia träväxthus

Jouluisen kaunis Seiland-puukasvihuone, 13,5 m².

Ett inspirerande uterum med juldekorationer och snö utanför.

Kutsuva, skandinaavinen joulukoristus luo joulutunnelmaa lasiterassille, jossa suuret lasiosiot tekevät tilasta myös valoisan. Lasiterassielementit: Nordrum.

Ullan luomaa jouluhyggeä kynttilöiden ja glögin kera pakkasen koristelemassa kasvihuoneessa, lisää kuvia Instagramissa @ullaamaija. Skule-kasvihuone, 6 m²

Kasvihuoneen omistaja Ulla käyttää kasvihuonetta oleskelupaikkana joulutunnelmaan virittäytyessään.

Luminen maisema ja pakkasen synnyttämä usva joen yllä luovat taianomaisen tunnelman. Kasvihuoneen lasit sulavat hiljalleen lämmittimen huristessa huoneessa. Kuuman glögin tuoksu levittäytyy huoneeseen leikatessani palan karpalojuustokakkua.

Tässä muutamia Ullan vinkkejä kasvihuoneen joulutunnelman luomiseksi: 

Kasvihuonelämmitin sekä lämmittää kasvihuoneen että levittää ihanasti lämpöä ympärilleen. Viltit ja tyynyt luovat joulun tunnelmaa - jouluhyggeä. Lattialle on mukavaa levittää paksuhko matto, sanoo Ulla. 

5 vinkkiä jouluhyggen luomiseksi kasvihuoneessa & lasiterassilla 

  1. Lämmitys. Kasvihuonelämmittimellä saa pidettyä miellyttävän sisälämpötilan. Lasiterassille voi  esimerkiksi asettaa helppokäyttöisen kaasulämmittimen.
  2. Valaistus. Oikealla valaistuksella saa luotua tunnelmaa sekä kasvihuoneeseen että lasiterassiin. Tuikkukipon pidikkeitä saa kiinnitettyä kasvihuoneen profiileihin ja valosarjoja saa ripusteltua kauniisti kattoon. "Minulla on valosarja katossa ja kynttilöitä kasvihuoneen pöydällä ", sanoo Ulla.
  3. Tekstiilit. "Lämpimät viltit, paksut matot ja muhkeat tyynyt tekevät kasvihuoneesta kodikkaan", vinkkaa Ulla. Pehmeät taljat, tyynyt ja matot tuovat lämpöä lasiterassiin ja parantavat samalla akustiikkaa.  
  4. Juoma. Jouluntuoksuinen glögi lämmittää kehoa ja mieltä sekä lisää hyggeä. 
  5. Joustavuus. "Pistorasioita ei ole kasvihuoneessakaan liikaa – niitä tarvitaan jouluvaloja varten", sanoo Ulla. 
  6. Värit. Panosta pehmeisiin ja luonnollisiin väreihin, jotka saavat lasiterassin sointumaan ympärillä olevan luonnon väreihin. Lisää halutessasi vahvempia jouluvärejä yksityiskohtiin, kuten pöytäliinoihin ja koristeisiin vahvistaaksesi jouluista tunnelmaa. 

Bildtext, modell.

Rustiikkisessa Seiland-kasvihuoneessa on lähes kolmen metrin kattokorkeus. 

Nordrumilta löydät eri kokoisia ja mallisia kasvihuoneita & lasiterasseja tunnelmallisiin hetkiin kaikkina vuodenaikoina. Katso lisää nordrum.com

Press kit


About Nordrum

Nordrum Oy on osa Skånska Byggvaror -yritystä, joka on vuodesta 1965 valmistanut lasiterasseja, verantoja, kasvihuoneita ja muita puutarharakennuksia, tavoitteena tehdä kodista ja pihasta entistä viihtyisämpi paikka. Lasiterassien tuotantoon erikoistunut tuotanto- ja kokoonpanolaitos sijaitsee Etelä-Ruotsissa. Nordrum Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2019, myyntinäyttely Vantaanportissa avattiin helmikuussa 2022. Nordrum toimii osana Byggmax Group -konsernia, jonka piiriin kuuluvat Byggmax, Skånska Byggvaror ja Buildor. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 5,12 miljardia kruunua ja Byggmax Group on noteerattu Tukholman pörssissä vuodesta 2010 lähtien. Yhteystiedot: info@nordrum.fi tai 09 424 50130.


Contacts

Anne Järvinen
Markkinointikoordinaattori
Anne Järvinen