2022-05-17 04:30Press release

Nordrum lanseeraa korotettavan ja laskettavan lasikaiteen

Kaunis ja rauhallinen ulkotila voi toisinaan altistua voimakkaille tuulille, joka tekee ulkona istumisen mahdottomaksi aurinkoisesta säästä huolimatta – Ongelman ratkaisemiseksi Nordrum on nyt lanseerannut Stiltje-lasikaiteen, joka on korotettava ja laskettava kaide. Kun tuuli yltyy liian voimakkaaksi aurinkoisina kesäpäivinä tai viileinä syysiltoina, voi lasikaiteen nostaa toivotulle korkeudelle, johon se asettuu – lasi nimittäin tasapainottuu vastapainon avulla, jolloin sitä ei tarvitse lukita kiinni. Näin ollen ulkokausi ruokailuineen pöydän ympärillä pitenee.

Lasi koostuu laminoidusta turvalasista, joka tekee lasista entistäkin kestävämmän ulkoisille iskuille ja kolhuille.

 

Voi yhdistää lasiterassin kanssa

Stiltje-lasikaiteen voi myös yhdistää erillisen tai seinään liitettävän lasiterassin kanssa, jonka yhteydessä on ulkoterassi. Voida astua ulos lasiterassilta tuulensuojaisaan ulkotilaan, luo entistäkin enemmän oman keitaan tunnetta. Tälle on ollut kysyntää talonomistajien keskuudessa, erityisesti paikoilla joilla altistutaan tuulelle, esimerkiksi ylemmillä korkeuksilla, lähellä merta tai laakeilla maisemilla.

Stiltje on helppo asentaa. Saatavilla on useita eri asennuskiinnikkeitä, joista muokata eri ulkotiloille sopiva yhdistelmä.

 

Faktaa

Materiaali: kestävää alumiinia ja laminoitua turvalasia (kaksi lasilevyä on liimattu yhteen ja niiden välissä on kalvo mikä pitää lasin yhtenäisenä mikäli se menisi rikki)

Leveys: 600 mm, 1200 mm, 1800 mm

Värit: luonnonanodisoitu alumiini (harmaa), musta Noir 2200 Sablé, valkoinen RAL 9010 kiillolla 70.


About Nordrum

Nordrum perustettiin vuonna 2019 osaksi ruotsalaista Skånska Byggvaror - yritystä tarkoituksenaan tarjota juuri suomalaiseen makuun sopivia moderneja lasiterasseja ja kasvihuoneita. Nordrum työskentelee arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, joiden työtä leimaa trendikkyys, laatu ja tyylipuhtaat linjat. Yhteyden Nordrumiin saat sähköpostitse: customerservice@nordrum.fi. Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror - yrityksestä ponnistava Nordrum kantaa mukanaan yrityksen yli 50-vuotista asiantuntemusta ja osaamista siitä, mitä täydelliseltä lasiterassilta ja kasvihuoneelta vaaditaan . Skånska Byggvaror toimii puolestaan osana Byggmax konsernia. Byggmax Group Byggmax konsernin piiriin kuuluu Byggmax, Skånska Byggvaror ja Buildor. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 5,12 miljardia kruunua ja Byggmax Group on noteerattu Tukholman pörssissä vuodesta 2010 lähtien.


Contacts