2013-07-23 15:02Pressmeddelande

TV-aktuella Blossom Tainton Lindquist kommer till Hälsans dag på årets Stora Nolia

 Hälsa är ett ständigt närvarande tema under årets Stora Nolia. Temat sätts i extra fokus 5 augusti då det är Hälsans dag på Stora Nolia. Det blir en heldag med bland andra Blossom Tainton Lindquist som kommer att har en föreläsningen med rubriken ”Bli expert på dig själv” och handlar om ett holistiskt koncept som guidar oss i de sex grundläggande principerna som formar oss och påverkar vår hälsa.  Hon tror att anledningen till att så många tappat flera av de sex grundläggande principerna för god hälsa är att man glömmer bort att titta på helheten.
– Vi snöar lätt in på bara en sak. Men vi behöver olika saker vid olika tillfällen, menar Blossom.
 
Hon anser att en av principerna är lite viktigare än de andra.
– Allting börjar i tanken, så den är på första plats. Men det är balansen dem emellan som är viktigt, säger Blossom Tainton Lindquist som hoppas att de som kommer och lyssnar på henne ska känna ”inspiration och glädje samt lite jäklarnamma!” Under dagen kommer hon också att hinna med att delta i köket. Där kommer hon främst få folk att slappna av kring kosten.

– Den tar alldeles för stort fokus hos oss idag vare sig den är bra eller inte. Vi behöver faktiskt inte äta hela tiden, säger hon. Blossom Tainton Lindquist kommer också att dela med sig av sina bästa övningar. Hon menar att den bästa träningen är den som blir av. – Det gäller att hitta rätt metod beroende på vad du behöver och vill uppnå.
Under dagen blir det också yoga med Maria Bergmark, Yogastudion Umeå, designshow med dansare från Midgårdsskolan, årets hjärtligaste julkalender med Glädjefabriken. Det blir också föreläsning på spinningcykel, Fysiometrics, med Umeå Sport & Motion och Team Sportia. Hälsosamma godsaker visas av en rawfoodcoach från Hälsokraft och Johanna S Meyers håller ett föredrag om AuraTransformation™. Hur man återfår sin energi och bli kraftfullare fysiskt och mentalt?
 
För mer information kontakta:
Programansvarig Jan-Olof Sandberg
090-16 34 07,070-674 74 64
janolof.sandberg@nolia.se

Projektledare Lars Olovson
090-16 34 05, 070-510 73 58
lars.olovson@nolia.seOm Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström