2013-10-13 17:20Pressmeddelande

SUCCÉ FÖR HELGENS MÄSSA PÅ PITE HAVSBAD

Nolia Helhet med fokus på hälsa och skönhet har genomförts för första gången i helgen. Mässan har handlat om hälsa och skönhet och om att få helhet och balans i livet genom att må bra på både på insidan och utsidan.

Mässan lockade ca 1540 besökare och besökarna kunde ta del av över 60 utställare,  totalt 15 seminarier samt prova på aktiviteter. Mia Skäringer och Kristin Kaspersen föreläste på mässan till publikens stora uppskattning. Dessutom är det många som bott på Pite Havsbad under helgen och kunnat ta del av mässan, spa och middag med show, vilket också varit mycket omtyckt. Detta har gjort att många kvinnor fått en egen helg med tid för sig själv och vänner.

-Vi har fått en enormt positiv respons på mässan. Många utställare och besökare har tackat Nolias och Pite Havsbads personal för ett mycket bra arrangemang, säger projektledare Annica Nordlöf.

Läs mer om hela arrangemanget på www.nolia.se/helhet eller följ oss på Facebook facebook/helhet. Vid frågor om Nolia Helhet, kontakta gärna Annica Nordlöf, Projektledare Nolia Helhet/Mässchef Piteå och Skellefteå, Telefon 0911-649 36 och 070-510 81 68 eller Email annica.nordlof@nolia.se.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström