2015-07-13 07:00Pressmeddelande

Skoterns ultimata lekplats tar plats på Stora Nolia i Umeå

null

The ultimate playground, där besökarna får möjlighet att själva testa nya skotrar och se en  spektakulär skoteruppvisning på riktig snö, tar åter plats på Stora Nolia i Umeå.

– Mottagandet har varit otroligt positivt, säger Daniel Andersson, marknadskoordinator på BRP  Sweden.

Den formidabla succén är åter tillbaka. För fjärde året i rad  bjuder BRP Sweden in alla besökare att kostnadsfritt provköra snöskotrar på snö som sparats sedan i vintras. Förutom snöskotrar av märkena Lynx och Ski-Doo, kan besökarna även bekanta sig med Can-Am ATV, SSV och Spyder roadster. I den enorma montern visas även Sea-Doo vattenskotrar mycket annat motorgodis.

Klockan 11.00, söndag 2 augusti, öppnar lekplatsen och 14.30 är det dags för en freestyleshow på snöskoter med akrobatik på hög nivå.

– Vi har varje år lyckats trumfa över tidigare års upplevelse och vi siktar på samma sak i år, säger Daniel Andersson, marknadskoordinator på BRP Sweden.

Han är väldigt nöjd över mottagandet som deras motorlekplats fått.

– Det är roligt att kunna bjuda befintliga, nya och kommande kunder på en upplevelse av den här kalibern och jag hoppas och tror på samma fantastiska väder i år som tidigare år, säger Daniel Andersson.

Fakta Stora Nolia

Stora Nolia är en nio dagar lång folkfest och Sveriges största årliga besöksmässa med cirka 100 000 besökare och 800 utställare varje år. Under mässan omsätts 395 miljoner kronor, vilket motsvarar 44 miljoner om dagen. I år hålls mässan i Umeå och öppnar 1 augusti. Vartannat år hålls mässan i Piteå.

Tidpunkt: 1-9 augusti 2015
Plats: Umeå
Webb: www.nolia.se/stora

För mer information kontakta:

Lars Olovson, projektledare, Stora Nolia
090-16 34 05, 070-510 73 58
lars.olovson@nolia.se

Erik Säfvenberg, pressansvarig
072-236 26 00
erik.safvenberg@dynamopress.se


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström