2014-11-12 12:38Pressmeddelande

Ronny Eriksson kommer till Nolia Fastighet

null

De som missat Ronny Eriksson får en ny chans då en av landets mest folkkära scenpersonligheter kommer till Nolia fastighet 21 november i Umeå.
– Vi är stolta över att få hit en underhållare av hans kaliber som spelar för utsålda hus. Det fria inträdet kommer säkert att locka många besökare, säger Jan-Olof Sandberg, mässchef och projektledare för Nolia Fastighet.

Tack vare fritt inträde ges alla intresserade chansen att ta del av Ronny Erikssons kloka och underfundiga synpunkter och reflektioner under Nolia Fastighet som hålls 20-21 november i Umeå. Ronny Eriksson ställer sig på scenen i mässhallen klockan 12.00 på fredag 21 november.

Ronny Eriksson har många strängar på sin lyra och kan titulera sig debattör, komiker, musiker, bluessångare, fritidspedagog och pessimistkonsult. Han har också gjort två egna bluesplattor med svenska texter. Med sina frekventa framträdanden i tv har han fått en egen plats i den svenska folksjälen.

Just nu är han aktuell med skiva och turné med Euskefeurat. ”Sånger från Hotaheiti” heter skivan och många av konserterna är slutsålda, inte minst i Umeå där alla fyra är fullbelagda. Ronny Eriksson är som bekant en gudabenådad historieberättare så räkna med många skratt när den underfundiga humorn och skarpsinniga samhällssatiren blandas med berättelser hemifrån byn.
– Att han är populär har vi vetat länge och det visar också det faktum att han nästan alltid uppträder för utsålda hus. Det är extra roligt att kunna erbjuda besökarna av Nolia Fastighet en scenpersonlighet med en sådan dragningskraft, säger Jan-Olof Sandberg, mässchef och projektledare för Nolia Fastighet.

För mer information, kontakta:
Jan-Olof Sandberg, 090-16 34 07, 070-674 74 64

Läs mer på
http://www.nolia.se/fastighet

 

Nolia Fastighet hålls under två dagar i Umeå, 20-21 november 2014, och samlar allt i en mässhall; utställare, föreläsningar och café. Besökare möter leverantörer och kollegor som visar upp nya produkter och tjänster.  Nolia Fastighet är mötesplatsen för den som äger fastigheter, förvaltar fastigheter eller jobbar i fastighetsbranschen. Hit räknas allt från bostadsrättsföreningar till fastigheter för kontor, handel och industri samt alla typer av specialfastigheter som hotell sjukhus och idrottsanläggningar.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström