2013-10-11 09:56Pressmeddelande

Pressinbjudan - Lördag 12 oktober öppnar nya mässan; Nolia Helhet hälsa & Skönhet på Pite Havsbad

null

IMORGON LÖRDAG DEN 12 OKTOBER ÖPPNAR NYA MÄSSAN; NOLIA HELHET HÄLSA & SKÖNHET PÅ PITE HAVSBAD

Vi vill därför passa på och berätta allt om mässan och allt spännande som händer under helgen. Vi inbjuder därför till pressträff den 12 oktober kl 10.00 på Pite Havsbad. Nolia Helhet arrangeras då för första gången och mässan är ett samarbete mellan Nolia och Pite Havsbad. Mässans tema är hälsa och skönhet och om att få helhet och balans i livet genom att må bra på både på insidan och utsidan.

Mässan arrangeras i Pite Havsbads vackra Kasino under underbara kristallkronor och där får besökarna möta över 60 utställare, lyssna till 15 seminarier under helgen samt delta i prova på aktiviteter vid scenen och i mässans montrar.

Läs mer om hela arrangemanget på www.nolia.se/helhet eller följ oss på Facebook facebook/helhet. Vid frågor om Nolia Helhet, kontakta gärna Annica Nordlöf, Projektledare Nolia Helhet/Mässchef Piteå och Skellefteå, Telefon 0911-649 36 och 070-510 81 68 eller Email annica.nordlof@nolia.se.Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström