2017-11-05 19:01Pressmeddelande

Över 4000 besökare kom till Nolia Höst

null

Det var första gången Nolia Höst hölls och Ann Vikström, projektledare för mässan, är nöjd med helgen.

– Vi har fått bra respons med över 4000 besökare och många nöjda utställare, sammanfattar hon.

Norrbottens nya höstmässa hade premiär i helgen i Skoogs Arena i Piteå. Besökarna kom, lockade av massvis med shopping och inspiration inom både träning, hälsa, mat, inredning, mode, motor och mycket mer.

– Många besökare har berättat att de tycker att mässan ligger bra i tid, i god tid inför fars dag och julklappsinköpen. De har också vittnat om att det behövs en mässa under allhelgonahelgen. Dessutom har vi fått bra respons på mässans bredd och utbud.

Men det är inte det enda som uppskattats.

– Tillsammans med fantastiska utställare och ett program med bland annat magikern Peter Varg samt auktion med svenska designklassiker har vi lyckats göra Nolia Höst till en mässa där alla kunnat hitta någonting av intresse, säger Ann Vikström.

Hon tyckte innan mässan hölls att Norrbotten behövde ytterligare en mässa och det står hon fast vid efter Nolia Höst stängt för i år.

– Med Nolia Höst har vi breddat mässutbudet i Norrbotten och än en gång visat hur duktiga Nolia är på att skapa attraktiva mötesplatser, säger Ann Vikström.

För information, kontakta:

Ann Vikström, projektledare Nolia Höst

0911-649 39, 070-325 29 77

ann.vikstrom@nolia.se

Nolia Höst är den nya mässan för goda affärer i Fyrkanten. De år då Stora Nolia inte arrangeras i Piteå blir mässutbudet väldigt tunt i Norrbotten. Därför breddade Nolia AB sitt mässutbud 2017 med Nolia Höst i Piteå som hölls 3-5 november i Skoogs Arena.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström