2017-11-03 20:42Pressmeddelande

Över 1000 personer besökte Nolia Höst första dag

null

Nolia Höst premiärdag öppnade med en populär auktion och mycket folk.

– Det känns redan som om Nolia Höst har hittat hem hos piteborna, säger Ann Vikström, projektledare Nolia Höst som hålls i Skoogs Arena på Noliaområdet i Piteå fram till söndag 5 november.

Det är första gången Nolia Höst och förväntningarna ligger på att göra en attraktiv mässa med många typer av utställare som gör det möjligt att shoppa till mässpriser.

– Redan efter första dagen känns det som vi har lyckats, säger Ann Vikström som kan se tillbaka på en öppningsdag med sammanlagt över 1000 besökare av alla åldrar.

Den stora auktion som hölls för första gången, men som också hålls resten av mässdagarna, lockade många besökare och inropen var många

– Auktion är väldigt populärt, särskilt när produkterna håller den här kvaliteten, säger Ann Vikström.

Även Tommy Abrahamsson, vd på Nolia AB som arrangerar mässan, var nöjd med öppningsdagen.

– Nolia Höst första dag visar hur stort suget är i Piteå, men också i hela Fyrkanten, efter en bred publikmässa med fantastiska shoppingmöjligheter, säger han.

För information, kontakta:

Ann Vikström, projektledare Nolia Höst

0911-649 39, 070-325 29 77

ann.vikstrom@nolia.se

Nolia Höst är den nya mässan för goda affärer i Fyrkanten. De år då Stora Nolia inte arrangeras i Piteå blir mässutbudet väldigt tunt i Norrbotten. Därför breddar Nolia AB sitt mässutbud 2017 med Nolia Höst i Piteå som hålls 3-5 november i Skoogs A


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström