2014-11-19 10:05Pressmeddelande

Nu öppnar norra Sveriges största mötesplats för fastighetsbranschen

null

Nolia Fastighet, norra Sveriges största mötesplats för fastighetsbranschen, öppnar nu sina portar med föreläsningar, utställare och en del nyheter som gör det enklare att besöka mässan.

– För första gången har vi också en artist som uppträder. Ronny Eriksson kommer med all säkerhet att locka många besökare, säger Jan-Olof Sandberg, mässchef och projektledare för Nolia Fastighet.

Efter fjolårets framgång kommer fastighetsmässan Nolia Fastighet tillbaka 20-21 november som en bred mötesplats för branschen där allt är samlat i samma hall för stora möjligheter till personliga kontakter. Den tidigare mässan Nolia Skydd & Säkerhet har legat till grund för den nya mötesplatsen som breddats och utvecklats.
– Förra året, då vi öppnade den nya mötesplatsen för första gången, lyckades vi samla drygt 1000 personer som kom för att möta kunder och kollegor. Vår utvärdering efter mässan visade också att efterfrågan på en egen mötesplats för alla inom fastighetsbranschen i norra Sverige är stort. För att mässan ska bli ännu bättre, skapa ett bredare utbud och få fler utställare och besökare har vi i år även bjudit in elbranschen, säger Jan-Olof Sandberg, mässchef och projektledare för Nolia Fastighet. Han berättar att de in för årets upplaga gjort genomfört flera åtgärder för att förenkla för besökare.
– Vi har gjort det möjligt att registrera sitt besök i förväg. Då skickar vi en entrébiljett via mail som man skriver ut och tar med till mässan. Som bonus bjuder Nolia AB också på en kostnadsfri parkering under de två mässdagarna. Parkeringsbiljetten följer med i mailet med biljetterna. Självklart är även de som inte föranmält sig välkomna. För alla besökare gäller att inträdet är kostnadsfritt, säger Jan-Olof Sandberg.

Fakta Nolia Fastighet:
Datum: Torsdag 20 november – fredag 21 november 2014
Öppettider: Torsdag 12-18 och fredag 9-14
Entré: Kostnadsfri
Tjänster/produktområden: Avlopp, belysning, dörrar, dörrteknik, el, fönster, förvaltning, förvaring, hissar, inglasningar, installationer, kök, logistik, lås,
miljö, portar, rengöring, skydd, säkerhet, vatten, ventilation, värme med mera…

För mer information, kontakta
Jan-Olof Sandberg, 090-16 34 07, 070-674 74 64

Nolia Fastighet hålls under två dagar i Umeå, 20-21 november 2014, och samlar allt i en mässhall; utställare, föreläsningar och café. Besökare möter leverantörer och kollegor som visar upp nya produkter och tjänster.  Nolia Fastighet är mötesplatsen för den som äger fastigheter, förvaltar fastigheter eller jobbar i fastighetsbranschen. Hit räknas allt från bostadsrättsföreningar till fastigheter för kontor, handel och industri samt alla typer av specialfastigheter som hotell sjukhus och idrottsanläggningar.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström