2016-04-16 12:41Pressmeddelande

Nolia Trädgård på väg mot nya toppsiffror

null

I går kom hela 1817 besökare öppningsdagen. Redan två timmar in på dagens mässa hade den siffran redan passerats då nära 2000 personer löst inträde.

– Efter en fantastisk dag i går ser lördagen ut att få ännu fler besökare än vi vågat hoppas på, säger Kristin Olsson, projektledare för Nolia Trädgård.

I går berättade nöjda utställare om ett högt tryck i sina montrar och omfattande försäljning. Dessutom ökade antalet besökare jämfört med förra årets öppningsdag med nästan 200 personer eller drygt 10 procent.

I dag är publiktillströmningen ännu större och redan efter två timmar hade besökssiffrorna passerat gårdagens och en bra bit över hälften av andra dagens besökarantal förra året.

Mässan har satt målet att passera 7000 besökare och efter den publiktillströmningen ser målet ut att nås med bred marginal.

– Det är imponerande att ha en mässa som ökar antalet besökare för varje år. I år är det femte gången mässan ökar och det verkar som Nolia Trädgård tagit ett rejält steg framåt, säger Tommy Abrahamsson, vd på Nolia AB.

För mer information, kontakta:

Kristin Olsson, projektledare
090-16 34 02
070-255 61 95

kristin.olsson@nolia.se

Nolia Trädgård arrangeras av Nolia AB tillsammans med GG mässor och är den största trädgårdsmässan norr om Stockholm. Här samlas nära 7000 besökare och 70 utställare. 2016 arrangeras mässan för femte året i rad och hålls 15-17 april i Umeå på Nolia, Signalvägen 3. Nolia Trädgård är en mötesplats för alla som gillar trädgård, inredning och mat. Här får besökarna inspiration, nya kunskaper och möjlighet att handla växter och mycket annat till trädgården, altanen, balkongen eller fönsterbänken. Mässan genomförs i Umeå i april varje år.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström