2015-04-16 07:30Pressmeddelande

Nolia Trädgård är ett riktigt vårtecken i Norrland!

null

För fjärde gången i rad slår Nolia Trädgård upp dörrarna fredagen den 24 april – vilket också har blivit startskottet för vårens trädgårdsarbete här i Norrland.Här möter du ett sextiotal utställare som hjälper och inspirerar dig till att förverkliga din trädgård eller balkong.

Utförarna av årets inspirationsytor är Eva Larsson Trädgårdsdesign, Handarbetes Vänner, Forslunda Gymnasium, Blåeld, Hägnaregårdens Trädgård och Smultronstället. De visar och inspirerar till både nya och gamla växter och material som tillsammans skapar just det du vill ha i din trädgårdoas!

I scenprogrammet hittar vi även i år många pärlor som t ex samtal mellan trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson och Mariana Mattsson, trädgårdsambassadör och även skaparen av Mästarrabatten 2015 ” Norrsken och Midnattssol”. Gunnel är också moderator på scenen under hela mässtiden.

Årets balkonger med temat ”Odlingsglädje ” skapas av Livskraft i Högbyn, Granngården AB, Växande Design, Forslundagymnasiet, Unik Design ochAgneta Malmström.

Traditionsenligt presenterar vi också årets potatis, Princess, för fritidsodlare och matälskare med sinne och känsla för utmärkta råvaror och god mat.

För program besök http://www.nolia.se/tradgard/

Fakta Nolia Trädgård:

Datum: 24 – 26 april 2015

Plats: Signalvägen 3, Umeå

Tema: Norrlands egen trädgårdsmässa

Arrangör: Nolia AB (www.nolia.se)

För mer information om Nolia Trädgård, kontakta:

Kristin Olsson, projektledare, Nolia: 090-16 34 02 Mobil: 070-255 61 95


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström