2013-10-16 10:30Pressmeddelande

Nolia och Dregen kommer till Luleå

null

Dregen slog igenom i rockgruppen Backyard Babies som gitarrist och spelade samtidigt i The Hellacopters. Han slutade i The Hellacopters 1998 för att satsa helhjärtat på Backyard Babies men valde sedan att ta en paus 2010. Dregen är en av Sveriges mest kända gitarrister som vunnit flera Grammys och turnerat jorden runt. År 2009 gifte han sig med musikern Pernilla Andersson
och de fick sitt första barn 2013.

Men kanske du visste detta redan. Det de flesta människor inte vet är att Dregen en gång provspelade för Guns'n’Roses. Eller att han är en begåvad konstnär när det gäller måleri och är en fena på att spela poker. Dregen gör nu upp med sin barndom i sin nyligen utkomna självbiografi.
Där berättar han om rock’n’roll-livet, sin pappas självmord och det nya livet med sonen Sixten.

– Vi är mycket glada att få välkomna Dregen. Mässans tema för 2014 är ”Karriär och Framtid” och det uppfyller han med råge, säger Jonas Dahlberg, en av projektledarna vid Nolia Utbildning & Rekrytering. Han tillför en ny dimension som inspiratör för våra ungdomar och vi hoppas, då det är fri entré att så många som möjligt tar chansen att lyssna på honom.

Varmt välkommen att lyssna på Dregen vid Nolia Utbildning & Rekrytering i Luleå!

Plats för mässan: Luleå Energi Arena

Datum: 11 februari 2014

Tid föreläsningar: kl 11.00–11.45, 13.45–14.30  (Reservation för tidsändring)  

För mer information kontakta:

Jonas Dahlberg, Nolia AB, Projektledare Nolia Utbildning & Rekrytering, Luleå & Umeå,  
tel. 070-584 11 60, jonas.dahlberg@nolia.se
Se även: http://nolia.se/ur/

Nolia Utbildning & Rekrytering är en mässa för val av yrke och utbildning. På mässan kan du förvänta dig kunniga utställare, kunskapstörstiga besökare, inspirerande föreläsningar och roliga aktiviteter.
Tillsammans skapar våra utställare och besökare norra Europas mest kraftfulla mötesplats inom utbildning och rekrytering. Nolia Utbildning & Rekrytering 2014 arrangeras på tre orter; Luleå 11 feb, Umeå 13 feb och Sundsvall, 14 feb.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström