2018-10-24 22:36Pressmeddelande

Nolia Ledarskap hölls i Skellefteå med profilstarka talare: ”Bästa hittills”

null

Under onsdagen genomfördes Nolia Ledarskap på Folkparken i Skellefteå med 145 deltagare. Bland andra framträdde Ishtar Touailat, Head of Innovation Incubation, Tieto Data-Driven Business och Emad Zand, Chief Growth officer på Northvolt under konferensens tema, innovationsledning.

– Av alla Nolia Ledarskap jag deltagit på var de här den bästa hittills, tyckte Kjell-Åke Nilsson, Sparbanken Nord efter konferensen.

Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare. Här inspireras och utvecklas ledare som ges ett unikt tillfälle att utöka sitt nätverk av andra chefer och ledare. Första konferensen genomfördes 2012 och nu är Nolia Ledarskap inne på sitt sjunde år med onsdagens konferens i Skellefteå och den som hölls 4 oktober i Umeå.

Årets tema för konferensen i Skellefteå var innovationsledning.

– Det är ett mycket passande tema för en stad och en region med en stark innovationstradition och i stark tillväxt genom innovativa företag, säger Jonas Dahlberg, tillförordad vd på Nolia AB som arrangerar konferensen tillsammans med medarrangörer och partners i regionen.

Under dagen gav samhälls- och framtidsanalytikern Troed Troedson verktyg att leda framtidens företag och dess personal. Från scenen på Folkparken intervjuades vinnaren av Årets Innovativa ledare på Chefsgalan 2018 Carina Myrvang.

Dessutom framträdde Ishtar Touailat, Head of Innovation Incubation, Tieto Data-Driven Business och Emad Zand, Chief Growth officer på Northvolt. Dessutom pratade Ingela Hällsten, Skellefteå Science City om Innovationsriksdagen 2020 som hålls i Skellefteå.

Under dagen hölls också två deltagardrivna pass som leddes av Gunnar Storfeldt och Katarina Stetler med interaktiva inslag och övningar i samband med deras föredrag. Gunnar Storfeldt talade om systematik för innovationskraft och Katarina Stetler om fem ingredienser för innovationskraft.

Konferensen avslutades med en bejublad föreläsning av Klas Hallberg om innovation genom att hedra mysteriet.

– Dagen har varit helt fantastisk och knyttes ihop på ett väldigt innovativt sätt genom en omkullkastande Klas Hallberg, sa Sonja Björkman, Vattenfall Kundservice, om konferensen.

För mer information, kontakta:

Jonas Dahlberg, tf vd Nolia AB
090- 88 88 603
070- 584 11 60
jonas.dahlberg@nolia.se

Nolia Ledarskap arrangerades i Umeå den 4 oktober och Skellefteå den 24 oktober. Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare. 


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström