2015-03-12 15:39Pressmeddelande

Nolia kommer till Luleå

null

Nolia har över tid arrangerat mässor och konferenser i Luleå och ska nu etablera sin första publika mässa i Luleå.

– Vi är glada över att växa och skapa möjligheter till positiv tillväxt i Luleå-regionen. Vi ser verkligen fram emot att få arrangera Stora Lulemässan som är en ny bred mässa för hela familjen, säger Tommy Abrahamsson vd på Nolia.

Nolia satsar på att bli norra Skandinaviens största mäss- och konferensarrangör. Detta ska ske genom vidareutveckling av befintliga mässor och konferenser samt expansion på nya platser i hela norra Sverige och norra Skandinavien.

– Vi ser Luleå som en stor möjlighet för oss och vi börjar med att arrangera Stora Lulemässan till hösten, säger Tommy Abrahamsson.

Monica Pettersson, Nolias projektledare för Stora Lulemässan, ser fram emot att skapa Luleås nästa stora publikmässa. – Vi tror att vi hittat ett koncept som passar behoven som vi har sett, säger Monica Pettersson.

Årets Stora Lulemässa, 30/10 – 1/11, kommer att bli en renodlad publik mässa med olika aktörer inom Mat & Hem, Teknik & Motor, Fritid & Hälsa samt Design & Skönhet.

– Vi vet att intresset är stort för en bred publik mässa i Luleå och förhoppningen är att många branschaktörer vill medverka. Vi ser det här som en test. Faller det väl ut, räknar vi med en årligen återkommande konsumentmässa i Luleå, fortsätter Monica Pettersson. Mässan kommer att fokusera på familjen genom att lyfta fram områden som tilltalar familjens alla medlemmar och mässan ska fyllas med aktiviteter och roliga upptåg.

– På detta sätt skapar vi ett oemotståndligt, inspirerande event för alla och vi hoppas att mässan blir välbesökt redan första året, säger Monica Pettersson.

Fakta: Stora Lulemässan

Tidpunkt: 30/10 – 1/11, 2015 (fredag – söndag)

Plats: Arcushallen, Luleå

Webb: www.nolia.se/lulemassan

För mer information om Nolias framtidsvisioner och etablering i Luleå, kontakta:

Tommy Abrahamsson, vd, Nolia: 090-16 42 56

För mer information om Stora Lulemässan, kontakta:

Monica Pettersson, projektledare, Nolia: 0911-649 35


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström