2013-02-05 07:49Pressmeddelande

Motivation och drivkraft på Nolia Utbildning & Rekrytering i Piteå

null

Den årliga utbildning och rekryteringsmässan är tillbaka för länets unga kunskapstörstande gymnasielever, arbetssökande och övriga intresserade som vill välja ny väg i livet. Nolia Utbildning & Rekrytering är en mässa för val av yrke ochutbildning. På mässan kan du förvänta dig kunniga utställare, inspirerande föreläsningar och roliga och lärande aktiviteter.

Motivation och Drivkraft är mässans tema detta år och vi har valt föreläsare utifrån detta.I samarbete med Norrbottens Läns Landsting och Sparbanken Nord kan vi erbjuda fantastiska inspirerande personer som ger kraft och möjligheter till utveckling  

Marika Carlsson, hittebarnet som adopterades från Etiopien och fick en ny chans i livet och tog den. Idag är hon utsedd till Sveriges bästa komiker och turnerar just nu med sin föreställning ” En negers Uppväxt”. Hon kommer att prata om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats.

Dags att vakna, tycker Milad Mohammadi, från Fryshuset i Stockholm, som lovade sig själv när han var liten, att fick han chansen att göra något för andra, den dagen han själv fick det bra, skulle ha ta den. Han hälsar att han är bäst i Sverige på att inspirera och hans passion är att tala inför publik, möt mannen som personifierar ordet Drivkraft.

Aktivteter

Inspirations MODE show, Norrbottens Läns Landsting tar nytt grepp, visar ett axplock av deras 100 olika yrken under annorlunda former, ”en modeshow”. Dessutom får vi bl.a. prova på att operera magen och polera kompisarnas tänder. Är du den som ska representera Sverige 2015 i Yrkes SM i Sao Paulo i Brasilien? Vilken motivation och drivkraft behövs för att ta den chansen?  På mässan finns svaret!

 

För mer information kontakta

Inger Bäckström Projektledare Nolia Utbildning & Rekrytering 070-559 63 52, Inger.backstrom@nolia.se  www.nolia.se/urOm Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström