2013-02-07 08:03Pressmeddelande

Motivation & Drivkraft för besökare på Nolia Utbildning & Rekrytering i Umeå

null

Med 4000 föranmäld är den årliga utbildning och rekryteringsmässan tillbaka den 14 februari 2013 för länets unga kunskapstörstande gymnasielever, arbetssökande och övriga intresserade som vill välja ny väg i livet .

Inger Bäckström, projektledare för Nolia Utbildning& Rekrytering, är glad åt siffran som visar på fler anmälda än vid samma tid förra året och berättar om det utökade programmet där årets tema Motivation & Drivkraft går som en röd tråd genom hela seminarieprogrammet.  Mer om programmet på www.nolia.se/ur

Fler seminarier och riktade till olika målgrupper

Elever på särskolorna och SFI i länet har fått egna riktade seminarier i år, ett önskemål som kom vid utvärdering förra året säger en nöjd Inger Bäckström.

Marika Carlsson,
hittebarnet som adopterades från Etiopien och fick en ny chans i livet och tog den. Idag är hon utsedd till Sveriges bästa komiker och turnerar just nu med sin föreställning ” En negers Uppväxt”. Hon kommer att prata om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats.

Raad Al-Duhan,
en sann eldsjäl, lär oss att bli en vinnare. Har grundat Umeå Legend Club och brinner för att ge barn och unga bättre sysselsättning i livet. 

Oueens of Norrland, Tjejer förtjänar en roligare fritid, de ska inspirera och peppa tjejer att ta tag i sina drömmar.

För mer information kontakta 

Inger Bäckström, Projektledare, Nolia Utbildning & Rekrytering 070-559 63 52, inger.backstrom@nolia.se , www.nolia.se/ur

 Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström