2019-09-03 16:38Pressmeddelande

Load Up North summeras – stort intresse för nästa mässa

null

Load Up North avslutades lördag 31 augusti med många nöjda utställare.

– För mig hade det inte kunnat vara mycket bättre än så här, säger Eric Johansson, vd på Norditek..

Nu tas sats mot nästa mässa som också kommer att hållas i Umeå.

– Intresset från utställarna för att ställa ut på nästa års mässa är stort. Vi har intresseanmälningar som motsvarar mer än 50 procent av årets monteryta, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

När årets Load Up North summeras är det mycket som är positivt enligt Nolias vd.

– Vi vet att det gjorts mångmiljonaffärer under mässan och att många utställare är nöjda. För att veta mer exakt genomför nu en grundlig undersökning för att kunna utveckla mässan med intryck från våra utställare, säger Jonas Dahlberg.

En av de nöjda utställarna är Eric Johansson, vd på Norditek som säljer, leasar eller hyr ut krossar och sorteringsverk med Sverige som arbetsområde.

– Jag har både kunnat träffa de jag hoppas få träffa, men också de jag aldrig träffat förr. Det räcker ju med att kommer rätt besökare, så jag är jättenöjd. Dessutom har upplägget på mässan varit bra. För mig hade det inte kunnat vara mycket bättre än så här, säger Eric Johansson.

Vad gäller årets besökssiffror kom de inte upp till fjolårssiffrorna i Boden. I år kom 5738 besökare mot 6982 under fjolårets mässa i Boden

– Det var i år första gången vi höll Load Up North i Umeå och vi vet att det alltid är lite tufft första året vi kör en mässa på en ny ort. Det viktigaste för våra utställare och för oss är att det är rätt besökare på plats. De första indikationerna pekar på det, säger Jonas Dahlberg.

Load Up North kommer att hållas i Umeå även 2020 innan den vänder tillbaka till Norrbotten och Boden 2021.

För mer information, kontakta:

Jonas Dahlberg vd, Nolia AB
090-88 88 603
070-584 11 60
jonas.dahlberg@nolia.se

Erik Säfvenberg, pressansvarig

072-2362600

erik.safvenberg@nolia.se

Load Up North är Sveriges intressantaste mötesplats för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, jord och skog samt väg och anläggning. Mässan arrangeras av Nolia AB och genomförs vartannat år i Norrbotten och vartannat år i Västerbotten. I år hölls mässan 29-31 augusti på Nolia i Umeå, även nästa år går mässan i Umeå 27-29 augusti för att 2021 återvända till Norrbotten och Boden.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström