2014-01-17 08:52Pressmeddelande

Karriär & Framtid på Nolia Utbildning & Rekrytering den 11 februari i Luleå

null

Nolia Utbildning & Rekrytering är mässan för val av yrke och utbildning. Här kan du förvänta
dig kunniga utställare, inspirerande föreläsningar och roliga och lärande aktiviteter.

Mässans tema 2014 är Karriär & Framtid och föreläsare är valt utifrån detta. Mässan erbjuder fantastiska och inspirerande personer som ger kraft och möjligheter till utveckling.

Årets förebild Dregen hade bara tre mål som liten: Rockstjärna som idolerna i bandet KISS, hockeylirare som någon ur Sovjets 1:a femma på 80-talet eller astronaut som Neil Armstrong. Det blev rockstjärna. Vägen dit var krokig men viljan spikrak. "Går det inte, så går det ändå" är ett av Dregens citat. Häng med och lyssna på killen som är helt säker på att om du inte har passionen kan du aldrig ta dig hela vägen. Det handlar inte om vad du gör, det handlar om HUR du gör det.

Den populäre Studieyrkesvägledaren Ingmar Andersson från Örnsköldsvik förärar mässan ett besök och föreläser hela dagen i allt från slumpen till hur du ska kunna välja bland alla möjligheter.  

För att skapa nya möjligheter till dialog mellan unga och vuxna har Nolia Utbildning & Rekrytering i år ett samarbete med VÅGA projektet och Kraftsamling 2011-2015. VÅGA kommer arrangera Future Café 2.0 på mässan och Kraftsamling kommer ske efter mässan. I Future Café 2.0 kommer unga och politiker ha möjlighet att ställa frågor direkt till varandra och på Kraftsamling kommer unga, politiker,
företagare och privatpersoner börja skapa verkstad av sina versioner för framtiden. Vi hoppas att samarbetet med den gemensamma marknadsföringen och planeringen mellan oss, VÅGA och Kraftsamling kan få många unga och vuxna att ta chansen till att träffas och utbyta kunskap och erfarenheter med varandra.

Tid och plats: Tisdag 11
februari, 09:00-15:00, Luleå Energi Arena. Fri entré!

För mer information kontakta

Jonas Dahlberg, Projektledare Nolia Utbildning & Rekrytering

070-584 11 60, jonas.dahlberg@nolia.se

Se även information och program:
http://nolia.se/ur


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström