2014-01-17 09:56Pressmeddelande

Karriär & Framtid på Nolia Utbildning & Rekrytering den 14 februari i Sundsvall

null

Karriär & Framtid är mässans tema detta år och föreläsare är valt utifrån detta. Mässan erbjuder fantastiska och inspirerande personer som ger kraft och möjligheter till utveckling.

Årets förebild Dregen hade bara tre mål som liten: Rockstjärna som idolerna i bandet KISS, hockeylirare som någon ur Sovjets 1:a femma på 80-talet eller astronaut som Neil Armstrong. Det blev rockstjärna. Vägen dit var krokig men viljan spikrak. "Går det inte, så går det ändå" är ett av Dregens citat. Häng med och lyssna på killen som är helt säker på att om du inte har passionen kan du aldrig ta dej hela vägen. Det handlar inte om vad du gör, det handlar om HUR du gör det.

Den populäre Studieyrkesvägledare Ingmar Andersson från Örnsköldsvik förärar vår mässa ett besök och föreläser hela dagen i allt från slumpen till hur du ska kunna välja bland alla möjligheter. 

Carina Söderlund från Studieförbundet Bilda kommer bland annat att prata om att göra karriär inte nödvändigtvis behöver handla om att tjäna mycket pengar, det kan även handla om de små målen i livet.

Dagen kommer att avslutas med ett snack om framtiden för Sundsvalls unga. Där kommer Stefan Ålander från GIF Sundsvall, Elin Nilsson, kommunpolitiker, föreläsare och riksdagskandidat samt Conny Larsson, Arbetsförmedlingen att dela sina olika synvinklar på framtiden.

Våra fantastiska utställare kan du träffa hela dagen!

Tid och plats: Fredag 14 februari, 09:00-15:00, Tonhallen, Sundsvall. Fri entré!

För mer information kontakta
Elin Nylund, Projektledare Nolia Utbildning & Rekrytering
070-303 05 43, elin@nolia, www.nolia.se/ur

Se även information och program: http://nolia.se/ur


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström