2020-05-29 13:34Pressmeddelande

Is i magen räckte inte – årets Load Up North flyttas fram – hålls på Boden Arena 2021

null

Nolia AB:s vd hade lovat ett besked. Beskedet blir att Load Up North flyttas fram till 2021 då mässan hålls på Boden Arena 26-28 augusti.

– Vi bestämde oss för att ha is i magen så länge som möjligt, men tyvärr har inga förutsättningar ändrats till vår fördel. Därför väljer vi att flytta fram mässan ett år, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar Load Up North.

Beslutet att flytta fram årets Load Up North har varit smärtsamt.

– För våra besökares, branscherna som är representerade på mässan och Norrlands skull har vi jobbat in i det längsta för att kunna genomföra mässan, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB.

Samtidigt poängterar han att det varit viktigt att kunna ge tydliga förutsättningar för alla utställare och samarbetspartners.

– Vi har haft ett ansvar att kunna lämna besked i god tid till alla inblandade. Jag håller också fast vid att vi, som mässa, har ett särskilt ansvar som samlingsplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av Sveriges viktigaste tillväxtregioner. Som den största och enda entreprenadmässan av sitt slag norr om Stockholm i Sverige kommer vi att fortsätta sätta fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad, säger Jonas Dahlberg.

Att det blir Boden som plats för nästa Load Up North har varit en självklarhet för Nolia.

– I och med att mässan flyttades fram är det Boden som gäller. Det känns jätteroligt att vara tillbaka på Boden Arena 2021 som är en plats utställarna uppskattar och som vi vet lockar många besökare. Det är också klart att mässan 2022 hålls på Nolia i Umeå, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB.

För mer information, kontakta

Jonas Dahlberg

vd, Nolia AB

090-88 88 603, 070-584 11 60

jonas.dahlberg@nolia.se

Load Up North är norra Sveriges största mötesplats för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, jord och skog samt väg och anläggning. Mässan arrangeras av Nolia AB och genomförs vartannat år i Norrbotten och vartannat år i Västerbotten. Nästa mässa hålls i samarbete med Boden Arena 26-28 augusti 2021. Året därpå, 2022, hålls mässan 25-27 augusti på Nolia i Umeå.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström