2015-01-27 13:38Pressmeddelande

Hållbar framtid på Nolia Utbildning & Rekrytering den 12 februari i Umeå

null

Den årliga utbildnings- och rekryteringsmässan är tillbaka för länets unga kunskapstörstande gymnasielever, arbetssökande och övriga intresserade som vill välja ny väg i livet. Nolia Utbildning & Rekrytering är mässan för val av yrke och utbildning. På mässan kan du förvänta dig kunniga utställare, inspirerande föreläsningar samt roliga och lärande aktiviteter. Mässans tema 2015 är ”En hållbar framtid” och föreläsare är valt utifrån detta. Mässan erbjuder fantastiska och inspirerande personer som ger kraft och möjligheter till utveckling.

Årets förebild Claudia Galli Concha har en bakgrund som innehåller varierade uppdrag inom film, TV och radio. Claudia blev ett med hela svenska folket när hon dansade hem en andraplats i ”Let´s Dance”. Vi har även sett henne som programledare för barnprogrammet ”Bulldog”, som radiopratare i ”Morgonpasset Sommar” i P3 och som skådespelare i otaliga produktioner bl.a ”Starke Man” och ”Svensson Svensson”. (Informationstext och bild: www.manykoping.se)

Claudia kommer att prata om att våga! Det blir en föreläsning om att våga vara sig själv och våga lyssna på sig själv men framförallt att våga kasta sig ut och göra det där som ingen tror att du kommer klara.

En nyhet för året är de miniseminarier som mässans utställare erbjuder, just nu 21 olika seminarier att ta del av!

Linda Nederberg, Doyourvisison pratar om att prestera hållbart. Hon kommer bland annat att pratat om utmaningen att få ihop alla delar. Föreläsningen visar på betydelsen av att styra sitt eget liv och ger konkreta tips som hjälper dig att lyckas med helheten.
 
Yrkesmodeshow av Västerbottens läns landsting, UF-Draknästet och mycket mer händer under dagen.

Tid och plats: Torsdag 12 februari, 09:00-15:00, Nolia, Signalvägen 3. Fri entré!

För mer information kontakta

Jonas Dahlberg, Projektledare

Nolia Utbildning & Rekrytering

070-584 11 60, jonas.dahlberg@nolia.se www.nolia.se/ur

Se även information och program: http://nolia.se/ur

Tillsammans skapar vi framtidens mötesplatser. Attraktiva mötesplatser för affärer, information och kompetensutveckling. Nolia är Norrlands största mässarrangör vi arrangerar fack- och publikmässor i Piteå, Umeå och Sundsvall och har konferensverksamhet i Piteå och Umeå. Vi genomför även nationella och internationella konsultuppdrag. Hos oss träffas över 200 000 människor årligen för att utbyta erfarenheter och för att utvecklas. Vi är med andra ord specialiserade på att utveckla olika typer av möten oavsett om det gäller konferenser, mässor eller event.


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström