2013-02-15 13:37Pressmeddelande

Framtiden är på plats!

null

Nolia Utbildning & Rekrytering i Sundsvall den 19 februari 2013 i Nordichallen, Gärdehov är fullmatad med utställare som verkligen vill ge sitt bästa för att visa alla besökare vilka möjligheter finns det för just dig. Yrkeshögskolor, universitet, högskolor, eftergymnasiala utbildningar trängs med företag, branschföreträdare, kommuner och myndigheter - alla vill ge sin syn på vad framtiden har att erbjuda.

”Över 3500 besökare är föranmälda till mässan från större delen av länet samt delar av Gävleborgs län. Kom och utmana våra utställare från ett fler tal branscher där framtidens jobb finns, med många frågor”, säger Elin Nylund, projektledare för mässan. 

På mässan startar äventyret, där ges motivation och drivkraft för att göra de val som ger oss ett liv, utbildning, jobb, familj, någonstans att bo, vänner. ”Denna dag är en speciell dag, man kan nästan ta på den positiva energi som flödar i mässhallen”, avslutar Elin Nylund. 

Förutom utställare finns det massor att se, lyssna på och göra:
Program på stora scenen.
Seminarier.
Räddningstjänsten är där och berättar vad som krävs för att jobba som brandman.
Studieförbundet Bilda presenterar Lifestories: Det är tre ungdomar som berättar om sina livserfarenheter.
Och mycket, mycket mer!!!

Varmt välkommen!

För mer information kontakta:
Elin Nylund, Projektledare
Nolia Utbildning & Rekrytering
070-303 05 43, elin@nolia.se , www.nolia.se/ur   


Nolia Utbildning & Rekrytering är en mässa för val av yrke och utbildning. På mässan kan du förvänta dig kunniga utställare, kunskapstörstiga besökare, inspirerande föreläsningar och roliga aktiviteter. Tillsammans skapar våra utställare och besökare norra Europas mest kraftfulla mötesplats inom utbildning och rekrytering.

Se även information och program: http://nolia.se/ur/

 


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström