2018-08-07 19:58Pressmeddelande

Den starka starten på Stora Nolia fortsätter – stor förväntan på kvällsöppna onsdagen

null

Det blev ännu en dag av många besökare, fint väder och många populära programpunkter, som föreläsaren Aron Andersson, partiledaren Annie Lööf (C) men inte minst Tobbe Trollkarl som drog en stor och entusiastisk publik.

– Vi kunde dessutom ge nästan alla som var intresserade chansen att ta del av hans fartfyllda show, säger Stora Nolias projektledare, Peter Kattilasaari som ser fram mot morgondagens kvällsöppna mässa.

Hittills har folket strömmat till Stora Nolia och, som många andra dagar, var programmet en delförklaring. 

– I dag hade vi den fantastiske föreläsaren Aron Andersson som bjöd på en lika rörande som intressant och hoppingivande föreläsning men också den makalöse Tobbe Trollkarl blivit något av Stora Nolias specielle publikfavorit, säger Peter Kattilasaari.

Han tror att onsdagen kommer att ännu mer intressant för besökarna än tidigare år.

– Vårt flerdagsband ger möjligheten att komma och gå på mässan som man själv vill, valfri dag och tid som mässan har öppet. När vi nu, på onsdagen, har öppet fram till 20.00 kommer säkert många att ta chansen att besöka mässan på kvällstid. Många kommer säkert också för att se den kända träningsexperten Lovisa Sandström som talar klockan 12 och artisten Wictoria som uppträder klockan 17 på Stora Scenen, säger projektledaren.

Besökssiffror tre första dagarna:

Lördag 4 augusti: 16 366 besökare

Söndag 5 augusti: 14 331 besökare

Måndag 6 augusti: 9 236 besökare


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström