2023-05-15 07:21Pressmeddelande

Brett utbud av utställare på årets Skogsnolia

Skogsnolia är och har alltid varit en plats för maskiner för skogen. Så även detta år. Tillverkare och generalagenter som Logset, Alstor, Bracke Forest, Heeab och Vimek finns på plats tillsammans med starka komponentleverantörer som Cranab, H...Skogsnolia är och har alltid varit en plats för maskiner för skogen. Så även detta år. Tillverkare och generalagenter som Logset, Alstor, Bracke Forest, Heeab och Vimek finns på plats tillsammans med starka komponentleverantörer som Cranab, H...

Årets Skogsnolia innehåller ett brett utbud av utställare för allt från maskinentreprenörer till skogsägare, skogsforskare till en intresserad allmänhet.

– Det är sällan vi haft så många nya utställare med på mässan som kommer att visa sina nyheter. Förutom många maskiner har vi en särskild innovationsmonter som visar skogsbranschens framtidslösningar, säger Kristin Olsson, projektledare för Skogsnolia.

 

Skogsnolia hålls 15-17 juni mitt I ett av världens viktigaste kompetenscentrum när det gäller stora delar av skogsbranschen. Här finns inte bara några av de världsledande förädlingsindustrierna, skogsägareföreningarna, tillverkare av maskiner och tillbehör utan också världens ledande skogsfaktultet på SLU i Umeå.

– I år har vi utvecklat mässans utbud vad gäller utställare, men också med ett helt nytt scenprogram, som byggts av Skogsentreprenörerna och Föreningen Skogen, säger Kristin Olsson.

 

Bred mötesplats för skogens aktörer

På årets mässa finns utställare inom områden som industri, skogsmaskiner och tillbehör, redskap, teknik och IT, träförädling och bioenergi.

– Vi har även utställare inom miljö, fritid och utbildning. Det breda utbudet Skogsnolia kommer att visa upp är ett tydligt tecken på skogens betydelse för fler än de traditionella skogsaktörerna, säger Kristin Olsson.

 

Många maskiner

Skogsnolia är och har alltid varit en plats för maskiner för skogen. Så även detta år. Tillverkare och generalagenter som Logset, Alstor, Bracke Forest, Heeab och Vimek finns på plats tillsammans med starka komponentleverantörer som Cranab, Hultdin, Iggesund Forest och Olofsfors.

– Det känns spännande att kunna erbjuda ett så brett utbud av utställare, säger Kristin Olsson.

 

För mer information, kontakta:

Kristin Olsson, projektledare

090-88 88 604, 070-255 61 95 

kristin.olsson@nolia.se

 

Skogsnolia är sedan starten 1984 en av de viktigaste skogsmässorna i Sverige med cirka 200 utställare och 13 000 besökare. Skogsnolia hålls i Håknäs, Vännäs 15-17 juni 2023.Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson