2014-04-28 09:30Pressmeddelande

Besökssiffror för Nolia Trädgård - årets trädgårdshändelse i norr

null

För tredje året i rad genomfördes Nolia Trädgård i Umeå. Kristin Olsson, projektledare,  säger: " Det känns att mässan nu är etablerad och en självklar mötesplats för trädgårdsintresserade i norr. Vi har haft besökare ändå från Sundsvall i söder till Kalix i norr. Dessutom kom det många bussresor från bl a Finland. "

Den mycket uppskattade balkongtävlingen vanns i år av företaget Hjärtero. Bland de röstande besökarna lottas fina bokpriser ut.

Scenprogrammet var mycktet välbesökt med Gunnel Carlson som moderator. Det var stor spridning på ämnena och det fanns någonting för alla.

Totalt besöktes mässan av 6.503 personer, fördelat på fredag 1.644,  lördag 2.902 och söndag 1.957

Kontaktperson: Kristin Olsson, Nolia AB, tel 090-16 34 02, mobil 070-255 61 95

 

 


 


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström