2014-11-12 15:21Pressmeddelande

Årets förebild är Claudia Galli Concha!

null

Claudia Galli Concha, mångfacetterad skådespelerska och radiopratare, är ”Årets förebild” på Nolia Utbildning & Rekrytering 2015 och besöker Piteå den 10 februari med en föreläsning som heter ”Kasta dig ut!”.

Claudia Galli Concha har en bakgrund som innehåller varierade uppdrag inom film, TV och radio som t.ex. ”Skilda Världar”, ”Parlamentet”, ”Äntligen helg!” och ”Tusenbröder”. Claudia blev ett med hela svenska folket när hon dansade hem en andraplats i ”Let´s Dance”. Vi kan sedan tidigare känna igen henne som författaren Erica Falck i ”Fjällbackamorden”, den populära dramatiseringen av Camilla Läckbergs böcker. Vi har även sett henne som programledare för barnprogrammet ”Bulldog”, som radiopratare i ”Morgonpasset Sommar” i P3 och som skådespelare i otaliga produktioner bl.a ”Starke Man” och ”Svensson Svensson”.

– Vi är mycket glada att få välkomna Claudia. Temat för 2015 är ”En hållbar framtid” där vi gärna ser att besökarna tar vara på chansen att se över sina möjligheter till utbildning och karriärsmöjligheter under mässan och siktar på sin egen hållbara framtid, säger Jonas Dahlberg, projektledare vid Nolia Utbildning & Rekrytering. Vi är övertygade om att Claudia med sin bakgrund och erfarenhet kan tillföra en ny dimension av inspiration för våra besökare och vi hoppas då det är fri entré att så många som möjligt tar chansen att lyssna på henne!

Varmt välkommen att lyssna på Claudia vid Nolia Utbildning & Rekrytering i Piteå!

Plats: Nolia, Skoogs Arena Piteå
Datum: 10 februari
Tid föreläsning: kl 11.00–11.45, 13.30–14.15  (Reservation för tidsändring) 
Mässans öppettider: 09.00-15.00

För mer information kontakta:
Jonas Dahlberg, Nolia AB, Projektledare Nolia Utbildning & Rekrytering, tel. 070-584 11 60, jonas@nolia.se Se även: http://nolia.se/ur/

Nolia Utbildning & Rekrytering är en mässa för val av yrke och utbildning. På mässan kan du förvänta dig kunniga utställare, kunskapstörstiga besökare, inspirerande föreläsningar och roliga aktiviteter. Tillsammans skapar våra utställare och besökare norra Europas mest kraftfulla mötesplats inom utbildning och rekrytering. Nolia Utbildning & Rekrytering 2015 arrangeras på tre orter; Piteå 10 feb, Umeå 12 feb och Sundsvall 12 mars.

(Informationstext och bild: www.manykoping.se)


Om Nolia AB

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


Kontaktpersoner

Jonas Dahlberg
VD, Nolia AB
Jonas Dahlberg
Erik Säfvenberg
Pressansvarig
Erik Säfvenberg
Peter Kattilasaari
Projektledare Stora Nolia
Peter Kattilasaari
Kristin Olsson
Projektledare
Kristin Olsson
Monica Pettersson
Projektledare
Monica Pettersson
Jörgen Lindqvist
Affärsområdeschef Konferens, Event, Uthyrning
Jörgen Lindqvist
Ann Vikström
Affärsområdeschef Piteå
Ann Vikström