2024-07-26 06:00Pressrelease

Nauja "Think Tank" kuprinė, skirta beveidrodžiams fotoaparatams

Think Tank Mirrorless Mover Backpack 18LThink Tank Mirrorless Mover Backpack 18L

Naujoji "Think Tank Mirrorless Mover" kuprinė - tai universali 18 litrų talpos kuprinė, skirta šiuolaikiniam fotografui ir pritaikyta šiuolaikinių veidrodinių fotoaparatų sistemų poreikiams. Tai universali kuprinė, kurioje yra daugybė reguliuojamų pertvarų, leidžiančių naudotojams be vargo pereiti nuo specialaus fotoaparato krepšio prie daugiafunkcinio kasdienio nešiojimo krepšio.

 

"Mirrorless Mover" išsiskiria elegantišku dizainu ir yra keturių ryškių dviejų spalvų variantų, todėl gali patikti įvairiems fotografams. Pagrindinės savybės: 14 colių nešiojamojo kompiuterio apsauga, išskleidžiamos šoninės kišenės, tinkamos vandens buteliukams ar trikojams, ir siūlėmis užsandarinta apsauga nuo lietaus, kad būtų papildomai apsaugota nenuspėjamomis oro sąlygomis.

 

Suprojektuota atsižvelgiant į patogumą, kuprinė suteikia greitą prieigą prie įrangos ir daug vietos asmeniniams daiktams, todėl puikiai tinka tiek miesto nuotykiams, tiek nedidelėms išvykoms į gamtą. Nesvarbu, ar esate gatvės fotografas, tyrinėjantis naujus miestus, ar gamtos fotografas, keliaujantis po dykumą, naujoji "Mirrorless Mover Camera" kuprinė užtikrina idealią stiliaus, funkcionalumo ir patvarumo pusiausvyrą.

 

Naująją kuprinę galima įsigyti keturių skirtingų spalvų: "Campfire Orange", "Marine Blue", "Cast Green" ir "Cool Grey".

 

Kainos ir pristatymas

 

Naujoji kuprinė bus pradėta tiekti 2024 m. rugpjūčio mėn.

Rekomenduojama pardavimo kaina yra 169 EUR

Think Tank Mirrorless Mover kuprinė 18L

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

 

  • Visiškai prieinamas priekinis skyrius, kad būtų lengva tvarkyti įrankius
  • Didelė 5 litrų talpos priekinė kišenė striukei ir (arba) kitiems asmeniniams daiktams
  • Specialus dėklas su putplasčio apsauga daugumai 14 colių nešiojamųjų kompiuterių
  • Išplėčiamos šoninės kišenės ir fiksuojami stabilizavimo dirželiai suteikia papildomų laikymo galimybių
  • Paminkštintos petnešos su reguliuojamu krūtinės ląstos diržu, kad būtų patogiau
  • Į komplektą įeina siūlėmis užsandarintas lietaus dangtis, apsaugantis nuo oro sąlygų

 


About Focus Nordic – Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Contacts

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas