2024-05-15 12:00Pressrelease

Naujas stilingas "Hobolite" šviestuvas sąmoningam kūrėjui

Hobolite IrisHobolite Iris

LED gamintojas "Hobolite" yra žinomas kaip gaminantis bene stilingiausią apšvietimą rinkoje, skirtą mada besirūpinančiam kūrėjui, kuris nori stilingo apšvietimo su galingomis funkcijomis.

Naujasis "Hobolite Iris" - tai kišeninis nešiojamasis LED šviestuvas, skirtas fotografams, vaizdo operatoriams ir turinio kūrėjams, kurie nori kūrybiškai ir stilingai apšviesti savo istoriją bet kuriuo metu.

 

Naujasis šviestuvas turi elegantišką ir lengvą IP54 klasės aliuminio korpusą, kuris sveria tik 140 g ir yra aptrauktas patrauklia dirbtine oda. Jo CCT diapazonas reguliuojamas nuo 2700K iki 6500K, o aukštas CRI ir TLCI reitingas - 96+, todėl spalvos perteikiamos tikroviškai. Užtemdymas yra sklandus nuo 0 iki 100 %. Naujojo apšvietimo priekyje yra reguliuojamas lęšis, leidžiantis naudotojui reguliuoti spindulio kampą nuo 20 laipsnių iki 45 laipsnių ir padidinti ryškumą iki 6 kartų. Didžiausias šviestuvo galingumas yra 2820 liuksų. Priekyje taip pat yra naujas magnetinis laikiklis, kuris leidžia lengvai ir greitai pakeisti šviesos modifikatorius. Reguliuoti galima intuityviomis valdymo rankenėlėmis arba mobiliąja programėle.

Naujasis šviestuvas turi galingą įmontuotą akumuliatorių, kurio 100 % veikimo trukmė - 2 val. Jis palaiko PD įkrovimą, taip pat gali būti maitinamas iš V formos laikiklio akumuliatoriaus (pasirinktinai).

 

Naująjį "Hobolite Iris" galima rinktis iš dviejų rinkinių, kad būtų galima maksimaliai padidinti kūrybiškumą. Į standartinį rinkinį įeina viskas, ko reikia pradžiai, pavyzdžiui, reguliuojamas objektyvas ir matinio kupolo modifikatoriai, o į didesnį "Creator" rinkinį įeina keletas naujų šviesos modifikatorių, pavyzdžiui, diafragmos žiedas, geliniai filtrai, stebuklingasis objektyvas, fresnelinis objektyvas f/28 mm, kuriuos visus galima naudoti atskirai arba derinti, kad sukurtumėte unikalų apšvietimą.

 

Kainos ir pristatymas

 

Naujoji "Hobolite Iris" bus pradėta tiekti 2024 m. birželio mėn.

"Hobolite Iris" standartinis rinkinys – 119 EUR

"Hobolite Iris Creator" rinkinys – 229 EUR

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

 

  • Unikalus retro dizainas
  • Kompaktiškas ir lengvas
  • Galima reguliuoti spindulio kampą
  • Magnetinis laikiklis, skirtas modifikatoriams, kad būtų sukurtas unikalus apšvietimas

 


About Focus Nordic – Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Contacts

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas