2022-04-19 09:05Nyheter

Vill du handleda våra sommarvärdar?

Succén är tillbaka även denna sommar. Nu söker vi två handledare för att arbetsleda ferieungdomarna.

Sommaren 2022 kommer Sundsvall och grannkommunerna Ånge och Timrå återigen att erbjuda feriejobb till ett antal ungdomar och handledare inom besöksnäringen. Till detta behöver vi två handledare som ska arbetsleda ferieungdomarna. En handledare med Timrå som stationeringsort och en handledare med Ånge som stationeringsort. Vi söker dig som vill anta detta spännande uppdrag. Som handledare kommer du tillsammans med sommarvärdarna att arbeta med att informera, inspirera och sälja in allt som Destination Sundsvall har att erbjuda.

I din roll som handledare kommer du att ansvara för totalt nio ferieungdomar delat på tre stycken treveckorsperioder och arbeta tillsammans med dem på dagarna. Arbetsuppgifterna innebär i första hand att se till att målen uppnås, organisera och leda ungdomarna samt vara dem behjälpliga under arbetsdagen, eventuell transport till olika platser i kommunen samt sköta viss administration. Du kommer rapportera till en koordinator som även kommer att finnas till hands under hela perioden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du har social kompetens, är ansvarsfull, lyhörd, prestigelös och skicklig på att skapa förtroende. Ser du dig som en person som är duktig på att leverera en service utöver det vanliga är detta en perfekt roll för dig.

Du behöver ha god kännedom om vår destination (Sundsvall, Timå och Ånge) och eftersom arbetet utgår från Timrå eller Ånge är det en stor fördel om du bor i området. Vi ser gärna att du haft körkort i minst två år, eftersom du kommer att skjutsa ungdomarna till olika besöksmål. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och även god digital kunskap. Meriterande är om du kan ytterligare språk och har erfarenhet från liknande arbete.

Arbetet är under 11 veckor, v. 23-33 och arbetstiderna är dagtid på vardagar, men det kan även förekomma kvälls- och helgjobb vid behov.

Låter detta som något för dig skicka din intresseanmälan till cecilia.enerud@sundsvall.se

Skicka din ansökan redan idag men senast måndag 9 maj då ansökningstiden är kort och vi kommer att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Krav: Körkort B


Om Näringslivsbolaget i Sundsvall

Näringslivsbolaget ägs av Sundsvalls kommun och ingår i Stadsbacken AB. Vårt uppdrag är att bedriva näringslivsservice och näringslivsutveckling, öka befintliga företags konkurrenskraft, verka för att nya företag etablerar sig i Sundsvall, främja evenemangsnäringens utveckling och ansvara för kommunens turistbyråverksamhet.