2024-05-14 08:36Pressmeddelande

Pressinbjudan: Invigning Summer move Lidköping

Bild från Summer move Lidköping

Invigning av Summer move Lidköping 18 maj

Välkomna till invigningen av Lidköpings nya aktivitetsyta - Summer move Lidköping, lördag 18 maj klockan 11:00.

Summer move Lidköping är ett mångsidigt aktivitetsområde på utebandybanan i Ågårdsområdet. Summer move Lidköping ska locka fler invånare till fysisk aktivitet och gemenskap, kostar inget att besöka och är öppen för alla åldrar.

Klockan 11:00 håller Ewa Sunnercrantz, ordförande i Fritids- och föreningsnämnden och Johan Hjelmaeus Sparbanken Lidköping tal och inviger Summer move Lidköping. 
Därefter är det fritt fram för lek och rörelse fram till klockan 16:00.

Sparbanken Lidköping bjuder de 500 första besökarna på saft och bulle.


Om Lidköpings kommun

Du kanske känner oss som Lidköping vid Vänern, porslinsstaden, motorstaden, fikastaden eller bandystaden? Vi är stolta över att vara en plats med stor bredd. Lidköping finns på vackra västgötaslätten och har en 22 mil lång kust med magiska badplatser och hundratals öar. I vår stad finns även en handelstradition som sträcker sig över 350 år tillbaka i tiden. Än idag är Lidköping en viktig mötesplats. Lidköping är en välkomnande och hållbar kommun. Vi är ungefär 40 000 personer som bor här och vårt mål är att vara 45 000 invånare år 2030. I Lidköpings kommun arbetar ungefär 4 300 medarbetare, det gör oss till kommunens största arbetsgivare. Till oss ska du alltid ska känna dig välkommen oavsett om du turistar, vill driva näringsverksamhet eller slå dig ner här för resten av livet. Välkommen!


Kontaktpersoner

Föreningsutvecklare
Ingela Ivarsson

Relaterade länkar