2020-10-30 06:00Press release

Apohem expanderar – väljer Storesupport för rekrytering och bemanning

Apohem väljer Storesupport som partner för att stötta med rekrytering och bemanning inför expansion och uppstart av det nya lagret. Det 18 år långa samarbetet mellan Axfood och Storesupport utvecklas därmed ytterligare.

- Vid uppstarten av en ny lagersite är det oerhört många pusselbitar som ska falla på plats, då känns det tryggt med en välbeprövad aktör som är bekanta med Axfood-koncernen och har levererat kompetens till våra systerbolag i många år, säger Felix Engfeldt, lagerchef på Apohem.

Axfood och Axel Johnsson-koncernen har med lager- och e-handelsbolaget Dagab varit kund till Storesupport sedan 2002. Nu väljer även koncernens nätapotek Apohem Storesupport som rekryterings- och bemanningspartner. Apohem startade 2017 och har med ett helhetstänk kring hälsa och livsstil tagit en unik plats på marknaden som sticker ut från de ordinarie nätapoteken. Den tidigare lagerverksamhet i Arlandastad flyttar under oktober till Årsta där Axfood redan bedriver e-handelslager och transportverksamhet med Storesupports hjälp.

Det nya samarbetet mellan Storesupport och Apohem syftar till att stötta verksamheten med anledning av flytten och att bygga upp den nya verksamheten. Storesupports implementeringsteam arbetar just nu mycket nära teamet från Apohem för att säkra kompetensflexibilitet på lagersiten. Detta genom att rekrytera till Apohems interna personalpool samtidigt som man bygger upp en dedikerad extra bemanningspool från Storesupport.

- Apohem har påbörjat en spännande utvecklingsresa mot att bli ett av de stora nätapoteken, och vi på Storesupport ser fram emot att vara med och bidra i arbetet, säger Johan Thuresson, COO på Storesupport Lager & Logistik.


Topics: SE

About Job&Talent

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 1 500 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm. www.storesupport.se


Contacts

Josefin Holmqvist
PR and Communications Manager Nordics
Josefin Holmqvist
For all Nordic enquiries, mainly Sweden