2020-10-02 12:05Press release

Dermarome stärker upp lagerbemanningen i Katrineholm med Storesupport

Jonaz Peterzén på Dermaromes lager i KatrineholmJonaz Peterzén på Dermaromes lager i Katrineholm

Storesupport har nyligen ingått ett långsiktigt avtal med hudvård- och skönhetsföretaget Dermarome som har lager i Katrineholm. Avtalet omfattar så kallad flexibel bemanning vilket innebär att Storesupport fyller Dermaromes personalbehov vid exempelvis arbetstoppar, semestrar eller sjukdom.  

– För oss på Storesupport känns det extra värdefullt att växa i regionen och få ett nära samarbete med ytterligare en betydelsefull arbetsgivare som Dermarome, säger Mattias Cerdic, projekt- och implementeringschef på Storesupport. 

Dermarome är en av Sveriges ledande hudvård- och skönhetssföretag med cirka 1500 återförsäljare runt om i landet. Samtliga leveranser utgår från lagret i Katrineholm och enligt ett nytecknat ramavtal kommer Storesupport att ansvara för deras stödjande bemanningsbehov.   

– Dermaromes lager måste fungera utan driftsavbrott, många av deras kunder är e-handlare som ofta behöver leveranser mycket snabbt. Det är en kärnfråga för dem, och det säkerställs genom att använda vår tjänst för flexibel bemanning, säger Mattias Cerdic. 

Storesupport, som nu rekryterar i regionen, kommer även att tillsätta en specifik Teamleader som ska leda, fördela och kvalitetssäkra arbetet hos Dermarome.  

– Eftersom vi alltid har en gruppledare närvarande kan vi också ta ansvar för kvaliteten vi levererar. Det här avtalet skapar nya möjligheter för Storesupport och vi får större närvaro i Katrineholm och Sörmland.

Jonas Peterzén, lagerchef på Dermarome ser mycket positivt på samarbetet. 

 – Vi är glada att ingå samarbete med Storesupport, de erbjuder en flexibel bemanningslösning med lokal förankring som passar oss utmärkt, säger Jonas Peterzén.


Topics: SE

About Job&Talent

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 1 500 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm. www.storesupport.se


Contacts

Josefin Holmqvist
PR and Communications Manager Nordics
Josefin Holmqvist
For all Nordic enquiries, mainly Sweden