2013-02-05 18:24Pressmeddelande

Seminarium om strategiska FoI-agendor för samhällsbyggande

Det pågår för närvarande ett intensivt arbete med att ta fram flera strategiska forskningsagendor inom samhällsbyggnadssektorn med stöd från VINNOVA. Agendorna ska vara färdigställda den 31 mars 2013.

Var med och påverka!
Torsdagen den 7 februari arrangerar IQ Samhällsbyggnad ett seminarium för att presentera det pågående arbetet med fyra strategiska forsknings- och innovationsagendor för samhällsbyggnadssektorn.

Maria Wetterstrand och Marie Wall från VINNOVA är några av de talare vi bjudit in. Vi bjuder också in hela sektorn till samtal kring innehållet i agendorna för viktiga utvecklingsområden som ICT-BIM, GIS och Geodata, Industriella processer och Hållbar renovering.

Seminariet hålls torsdagen den 7 februari klockan 13-17 i Hagasalen, Skanska, Råsundavägen 2 i Solna. Media är varmt välkomna, dock krävs föranmälan.

Anmälan och fullständigt program finns på http://www.iqs.se/Anslagstavla/Kalendarium/130207_Strategiska_forskningsagendor.aspx

 

IQ Samhällsbyggnad är en medlemsorganisation som syftar till att stärka samhällsbyggnadssektorn genom forskning, innovation (FoI) och kvalitetsutveckling. Vi driver frågor som är värdefulla för hela sektorn i samhälls- och brukarperspektiv och verkar därför i skärningspunkten mellan näringsliv, politik och akademi.


Om IQ Samhällsbyggnad

IQ Samhällsbyggnad är en unik medlemsorganisation för företag och organisationer i samhällsbyggnadssektorn som är intresserade av forskning och innovation. Vi kombinerar forsknings- och innovationsfrågor med gränsöverskridande samverkan verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, civilsamhälle och akademi.


Kontaktpersoner

Kristina Gabrielii
Programchef Smart Built Environment
Kristina Gabrielii
Olle Samuelson
FoI-strateg, strategisk programledning Smart Built Environment
Olle Samuelson