2020-03-30 09:00Pressmeddelande

Fyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil

null

Nu har Fyrfasen Energi gjort det ännu lättare att köra elbil genom ett samarbete med laddoperatören Eways. Genom samarbetet kan Fyrfasens kunder ladda sina bilar hemma, på jobbet eller i det publika.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från en fossilbil till en laddbar bil. Just detta har Fyrfasen Energi uppmärksammat och har därför nu valt att kroka arm med laddoperatören Eways.

- Som ett led i att skapa hållbara och enkla lösningar för våra kunder, ser vi stora fördelar i att samarbeta med en laddoperatör som är specialiserad på området och kan leverera en snabb och enkel helhetslösning, från köp till installation, säger Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi.

Samarbetet innebär att Fyrfasen, via Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Privatpersoner kan nu köpa en laddstation inklusive installation till hemmet online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att Fyrfasen erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst där Eways levererar, installerar, driftar och underhåller laddstationerna. Dessutom kan Eways ta hand om betalsystemet där kunden kan välja betalning via laddkort, EasyPark eller Swish.

- Att få hjälpa Fyrfasen och deras kunder ett steg närmare fossilfrihet känns fantastiskt! Vi vill att det ska gå att köra elbil i hela landet och Fyrfasen med sin lokala förankring och kompetens är en drömpartner för oss, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.

Samarbetet förenklar för Fyrfasens kunder att skaffa sig stabila och effektiva produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Något som i slutändan kommer gynna alla parter. För att läsa mer om samarbetet och för mer information om elbilsladdning, besök https://www.fyrfasen.se/elbil/.

För mer information kontakta
Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi AB, 0680-242 38


Om Härjeåns

År 1917 bildades Härjeåns Kraftaktiebolag i syfte att säkra Härjedalens framtida energiförsörjning på det modernaste sätt som då fanns. I 100 år har bolaget utvecklats i takt med tiden och fortsatt bidra till en levande glesbygd. Härjeåns Kraft AB erbjuder idag lösningar inom energi, värme, kommunikation, bestående av bolagen Härjeåns Kraft AB, Härjeåns Energi AB, Härjeåns Nät AB, Fyrfasen Energi AB.


Kontaktpersoner

Cecilia Norberg
VD
Cecilia Norberg
Emma Dahl
Kommunikationsansvarig
Emma Dahl