2024-05-03 05:25Pressemeddelelse

Fristads lancerer nyt miljøvaredeklareret koncept for arbejdstøj til virksomheder

Fristads lancerer nyt miljøvaredeklareret koncept for arbejdstøj til virksomheder

Fristads lancerer nu en helt ny arbejdstøjskollektion, der er designet med henblik på at imødekomme de europæiske kunders efterspørgsel til en rimelig pris. Forsbo-konceptet består af tøj med simpelt design og moderne pasform, der gør det lettere at profilere sig. Det meste af tøjet i kollektionen vil have en miljøvaredeklaration (EPD) og er udviklet med henblik på at minimere den miljømæssige påvirkning.

“Forsbo-konceptet er udviklet for at imødekomme en øget efterspørgsel fra vores kunder på tværs af Europa. Det simple design, den moderne pasform og farvevalget gør det til det perfekte valg for virksomheder, som favner mange forskelligartede erhverv, og hvor ensartet arbejdstøj er nøglen til holdånd og sammenhold”, siger Lena Bay Højland, produktdirektør hos Fristads.

Arbejdstøj med mange muligheder
Tøjet i Forsbo-konceptet fås i en bred vifte af farver, og alt tøjet er godkendt til industrivask. Bukser og jakker kan nemt kombineres for at skabe et unikt og ensartet look, og alle beklædningsgenstande er designet med henblik på at lette profileringen.

"Tøjet er lavet i letvægtsmateriale og med mekanisk stræk samt strækdetaljer i taljen. Det er særligt velegnet til indendørsarbejde som for eksempel i industriproduktion, til håndværkere i byggebranchen eller til servicemedarbejdere. Derfor er tøjet også metalfrit for at forhindre ridser. Alt tøjet er desuden UV-beskyttet og OEKO-Tex®-certificeret," siger Lena Bay Højland, produktdirektør hos Fristads.

Mere bæredygtigt arbejdstøj
I mange år har Fristads arbejdet på at opdatere deres sortiment. Målet er at skabe et udvalg, som er mere miljøvenligt og bæredygtigt. I 2019 lancerede de tøjbranchens første beklædningsgenstande med en miljøvaredeklaration, EPD, og siden da har de også skiftet til mere miljømæssigt bæredygtige materialer på flere af deres bestsellere for at mindske deres klimapåvirkning.

"Vores mål er at reducere vores miljøpåvirkning med 50 procent inden 2030, og arbejdet med et så gennemsigtigt værktøj som EPD'en giver os værdifuld indsigt i, hvordan vi kan udvikle mere bæredygtigt arbejdstøj uden at gå på kompromis med kvaliteten eller brugernes beskyttelse. Godt arbejdstøj skal beskytte dem, der bærer det, men det må ikke være på unødvendig bekostning af miljøet," siger Lena Bay Højland, produktdirektør hos Fristads.

Forsbo-konceptet lanceres i maj 2024. Læs mere på fristads.com



Om Kort om Fristads Kansas

Fristads Kansas A/S distribuerer arbejdstøjsbrandet Fristads og herunder kollektionen Kansas i Danmark. Formelt er selskabet ejet af svenske Fristads AB og del af den internationale koncern, Hultafors Group. Hultafors Group er en af Europas største aktører indenfor arbejdstøj, fodtøj, hovedbeskyttelse, håndværktøj, værktøjsbælter og stiger til professionelle. Fristads Kansas har til huse i Odense og sælger sine produkter via webshop og forhandlernetværk. Læs mere om os her: www.fristads.com


Kontakt

Maja Lundgreen
Marketing Manager, Denmark
Maja Lundgreen