2022-07-28 10:23Pressemelding

Tamron kunngjør en ny allsidig ultra-telefoto zoom

Tamron 50-400mm F4.5-6.3 Di III VC VXDTamron 50-400mm F4.5-6.3 Di III VC VXD

Det nye Tamron 50-400 mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD skaper en helt ny kategori for ultra-telefoto speilløse zoomobjektiver med høyytelse.

 

Det nye ultra-telefoto zoom-objektivet for Full-frame Sony E-mount speilløse kamera, har omtrent samme størrelse som konvensjonelle 100-400 mm zoomobjektiver, likevel dekker 50-400 mm F4.5-6.3-standarden 50 mm videre og strekker seg helt til 400 mm på ultra-telefotoenden som tilbyr et uovertruffent nivå av allsidighet sammenlignet med konvensjonell 100-400 mm zoom.

 

Objektivet har en kompakt design med en lengde på kun 183,4 mm og en lav vekt på 1155 g. Den har en fuktresistent konstruksjon som sikrer bruk selv under tøffe værforhold. Forsiden av objektivelementet er belagt med en beskyttende fluorforbindelse som er vann- og oljeavstøtende. Belegget gjør objektivoverflaten enklere å tørke rent og gjør den mindre sårbar for de skadelige effektene av smuss, støv, fuktighet og fingeravtrykk.

 

Med en overlegen optisk konstruksjon som består av 24 elementer i 18 grupper 2 XLD, 3 LD og 2 asfæriske objektivelementer, produserer objektivet en enestående bildekvalitet gjennom hele zoomområdet på 50-400 mm.

Brukere kan også nyte halvmakro-fotografering med en MOD på 0,25 m og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2 ved zoom-innstilling på 50 mm.

 

Objektivet er utstyrt med Tamrons proprietære VC-mekanisme (Vibration Compensation) som effektivt styrer kameraristing som kan oppstå når du tar bilder med telefoto-brennvidder. Det bidrar også til å redusere uklare bilder når du tar bilder med håndholdt kamera under dårlige lysforhold og ved lavere lukkertider.

 

Autofokus er rask og nøyaktig og har den anerkjente VXD-lineære motorfokusmekanismen. Den avanserte AF-mekanismen kombinerer hastighet og presisjon, noe som muliggjør rask og nøyaktig fokuseringssporing gjennom hele zoomområdet.

 

Firmware kan oppdateres via den vanntette kontaktporten og objektivet er kompatibelt med Tamrons Lens Utility-programvare som lar brukeren tilpasse objektivet med unike funksjoner.

 

Levering og pris

Det nye objektivet vil lanseres i løpet av høsten 2022.

Prisen skal kunngjøres.

 

For mer informasjon, kontakt Karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

  • Zoomforhold på 8x
  • Valgfritt Arca-Swiss-kompatibelt stativfeste (tilleggsutstyr) er tilgjengelig
  • BBAR-G2 og fluorbelegg
  • Zoom Lock-bryter
  • Kontaktporten er vanntett (USB-C)
  • VXD-lineær motorfokus
  • VC (vibrasjonskompensasjon)
  • Rask zooming (rotasjonsbue for zooming er 75°)
  • filterstørrelse er 67 mm

 

 

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand