2022-03-08 07:00Pressmeddelande

Universalus Zhiyun stabilizatorius

Zhiyun Crane M2SZhiyun Crane M2S

Šiandien turinio kūrimas susijęs su lankstumu, mobilumu ir unikalios išvaizdos radimu. Naujasis Crane M2S iš pirmaujančio pasaulyje stabilizatorių prekės ženklo Zhiyun įkūnija būtent tai.

Nesvarbu, ar filmuojate su išmaniuoju telefonu, slidinėjate su veiksmo kamera ar filmuojate „YouTube“ vaizdo įrašą sisteminiu fotoaparatu, naujasis „Zhiyun Crane M2S“ yra jums skirtas stabilizatorius.

 

Vos 549 g sveriantis „Crane M2S“ yra skirtas nešiotis kartu, kaip ir telefono stabilizatorius, tačiau gali laikyti sisteminius fotoaparatus, pvz., „Sony A7SIII“ su mažais fiksuoto židinio objektyvais. Palyginti su standartine Crane-M2 serija, naujasis stabilizatorius turi itin lengvą korpusą, sujungtą su stipresniais varikliais ir pailgintomis ašimis, todėl jį privalo turėti keliaujantys filmų ir turinio kūrėjai.

 

Dar viena nauja savybė – į stabilizatorių įmontuota itin ryški šviesa. Naudodamas liumenų stiprintuvo technologiją, jis gali sukurti daugiau nei 1000 liumenų ryškumą 2,8 m² plote, idealiai tinka fiksuoti objektus tiesiogiai kadre. Šviesos spalvos temperatūra yra 5500 K, o CRI - 90+. Šviesa turi penkis reguliavimo lygius ir keturis pritvirtinamus spalvų filtrus, kurie suteikia vartotojui daugiau kūrybinio potencialo ir valdymo.

 

„Crane M2S“ pasižymi naujausia greito atjungimo technologija, anksčiau naudota tik brangesniuose ir didesniuose stabilizatoriuose, V formos greito atjungimo konstrukcija užtikrina didesnį darbo efektyvumą, o dvigubi saugos užraktai užtikrina, kad įranga visada liktų pritvirtinta, kai to reikia.

 

Dėl kompaktiško dizaino su intuityviais valdikliais stabilizatorių labai lengva valdyti visose situacijose. 0,66 colio ekranas rodo tiek fotoaparato, tiek stabilizatoriaus būseną ir veikimo parametrus realiuoju laiku.

M2S palaiko USB PD greitąjį įkrovimą iki 12 W per USB-C jungtį, visą įkrovimo laiką galima pasiekti vos per 100 minučių, todėl Crane M2S gali veikti iki 10 valandų (priklausomai nuo nustatymo).

Palaikomus fotoaparatus galima tiesiogiai prijungti per USB-C laidą, kad būtų galima tiesiogiai valdyti užraktą ir tiekti iki 5 V/1 A maitinimo tiesiai į fotoaparatą, taip prailginant jo baterijos veikimo laiką.

 

Kaina ir prieinamumas

 

Naujasis stabilizatorius prekyboje pasirodys 2022 m. kovo mėn.

Rekomenduojama pardavimo kaina:

Zhiyun Crane M2S – 299 EUR

Zhiyun Crane M2S Combo – 399 EUR

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės savybės

  • Lengva konstrukcija (549g)
  • Kompaktiškas
  • Stipresni varikliai ir pailgintos ašys.
  • Itin ryški šviesa, įmontuota į stabilizatorių.
  • Galimi įvairūs režimai: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go ir kt.
  • Zhiyun Quick Release 4.0 technologija.
  • Palaiko USB PD greitąjį įkrovimą
  • Galima maitinti suderinamą fotoaparatą per USB-C


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas