2021-10-04 11:00Pressmeddelande

Tvirtos ir kompaktiškos Dynacore baterijos

Mes didžiuojamės galėdami paskelbti Focus Nordic kaip naują Dynacore platintoją. Dynacore Technology gamina ir kuria profesionalias, aukštos kokybės kamerų baterijas ir įkroviklius.

Naudojant vidinę kameros bateriją, fotografavimo/įrašymo laikas yra gana ribotas, taip pat nėra daug galimybių išoriniams priedams įjungti. Naudodami Dynacore baterijas, galite ilgai fotografuoti/filmuoti lauke ir tuo pačiu metu maitinti išorinius šviesas, fokusavimo variklius ir kitą naudingą įrangą. Dynacore siūlo platų ličio jonų akumuliatorių asortimentą su skirtingais laikikliais, įtampa ir išvestimi.

D serija
Didesnės Dynacore „V-Mount“ ličio jonų baterijos turi LED ekraną, kuris leidžia matyti išsikrovimo laiką, likusią talpą procentais, akumuliatoriaus įtampą ir dar daugiau. Be to, kad galima įjungti didesnes kameras, šios baterijos turi ir „D-tap“, ir USB išvestį, leidžiančias prijungti ir maitinti išorinius priedus, tokius kaip kameros lempos, monitoriai, belaidžio perdavimo sistemos ir kt. Jūs netgi galite naudoti USB įkrauti savo išmanųjį telefoną, „iPad“ ir kitus USB įrenginius. Nauja novatoriška dvigubo korpuso konstrukcija daro bateriją stiprią ir apsaugotą.

Tiny Series
Jų „Tiny Series“ kompaktiškos ir kišenėje telpančios „V-mount“ tvirtinimo baterijos yra skirtos toms reikmėms, kurioms reikia kompaktiško dydžio galios. „Tiny Series“ baterijos puikiai tinka mažoms kameroms, rankiniams stabilizatoriams, fokusavimo varikliams ir mažoms nešiojamoms fotoaparato LED šviesoms įjungti. Tiek „D-Tap“, tiek USB išvestis galima naudoti fotoaparato priedams maitinti.

Dynacore Technology Co. Ltd. buvo įkurta 1998 metais ir turi ilgametę patirtį gaminant profesionalius transliavimo produktus, įskaitant kamerų baterijas, kamerų įkroviklius, kamerų priedus, apšvietimo priedus ir kt.

Dynacore baterijas bus galima įsigyti spalio mėn. pradžioje.

Dėl daugiau informacijos prašome kreiptis: karolis.purickas@focusnordic.lt

Pagrindinės savybės

  • D-tap ir USB išvestis
  • Aukšta kokybė
  • Profesionalus dizainas
  • Tvirtos ir apsaugotos
  • LED galios indikatorius

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas