2020-10-12 12:47Pressmeddelande

Tiesioginis srautinis perdavimas yra ateitis

 

Per trumpą laikotarpį transliavimo aplinka pasikeitė iš esmės. Dėl naujų technologijų tiesioginis srautinis perdavimas, kuris anksčiau buvo naudojamas tik kelių specializuotų įmonių, tapo dalyku, kurį gali naudoti net ir mažesnės vaizdo įrašų kūrimo įmonės. Šiandien tiesioginio srautinio perdavimo įranga yra kompaktiška, įperkama ir prieinama visiems.

 

Focus Nordic, viena didžiausių fotografijai skirtos įrangos platintojų Europoje, siūlo platų įrangos, skirtos tiesioginiam srautiniam perdavimui, pasirinkimą. Siūlomi du nauji gaminiai: Feelworld vaizdo mišrinimo pultas ir Seetec kontrolinis monitorius.

 

Feelworld Livepro L1 

Feelworld Livepro L1 yra kelių formatų vaizdo mišrinimo pultas, turintis 4 HDMI įėjimus, suteikiančius galimybę dirbti su keliomis vaizdo kameromis ir vykdyti tiesioginį srautinį perdavimą. Galite transliuoti iš bet kurio iš 4 HDMI įėjimų į norimą tiesioginio srautinio perdavimo platformą naudodami trečiosios šalies tiesioginio srautinio perdavimo programinę įrangą, pvz., OBS. Tiesiog prijunkite LIVEPRO L1 ir galėsite perjungti tiesiogiai tarp 4 vaizdo kamerų transliuojamų signalų arba prijungti kompiuterį, skirtą PowerPoint skaidrių rodymui, ar net prie žaidimų konsoles.

 

Pultu lengva naudotis, o T formos rankenėlė užtikrina sklandų valdymą. Livepro L1 palaiko 14 perėjimo efektų ir signalų perjungimą. Perjungimas atliekamas realiu laiku, todėl galite naudoti tiesioginį srautinį perdavimą į bet kurią socialinių tinklų platformą, pvz., Youtube, Facebook, Tik Tok ir pan. 

 

Livepro L1 yra pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į įrangos ar fotoaparatų dėklus. Jis sukurtas taip, kad būtų lengvai suderinamas su įprastine vaizdo įrašų kūrimo sistema: turi sraigtinę jungtį, skirtą tvirtinti prie standartinių filmavimo įrangos laikiklių arba montuoti ant trikojo. Dėl savo lengvos konstrukcijos, jis puikia tinka dirbti kartu su mobilia filmavimo stotimi.

 

Vaizdo mišrinimo pultas bus pradėtas siųsti 2020 m. spalio mėn. pabaigoje. Rekomenduojama pardavimo kaina yra 429 EUR.

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • USB perduodamas vaizdo signalas atitinka UVC, skirtą tiesioginiam srautiniam perdavimui                             
  • 4 HDMI įėjimai                                                     
  • Keturių įėjimo signalų peržiūra realiu laiku                                                        
  • Automatinis vaizdų sujungimas ir rankinis perjungimas (T formos rankenėlė)                                                 
  • T formos rankenėle galima rinktis 14 perėjimo efektų                                                             
  • Garsumo lygio reguliavimas                                                        
  • Palaiko 6 vaizdų PVW                                                                 
  • Licencijuotos funkcijos, įskaitant DSK, PTZ valdymą ir pan.           
  • Kompaktiška ir lengva konstrukcija, telpanti į įrangos dėklus ir fotoaparato krepšius                                      

 

Seetec Atem156

Seetec Atem156 monitoriuje naudojamas 15,6 colių IPS LCD ekranas. IPS LCD ekrano raiška yra 1920x1080, kontrasto santykis 800:1, 250 cd/m² ryškumo LED foninis apšvietimas. Visos šios savybės užtikrina tikslų vaizdo atkūrimą. Platus 170° matymo kampas horizontalia ir vertikalia kryptimis. 

 

Monitoriuje yra keturi 4 HDMI įėjimai bei palaikoma keturių vaizdų, dviejų vaizdų ir vieno vaizdo rodymo vienu metu funkcija. Tai suteikia puikią galimybę vienu metu stebėti kelias bet kurioje vietoje esančias vaizdo kameras. 4 atskiri HDMI mygtukai greitam HDMI signalo šaltinio įjungimui, o 4 sparčiuosius klavišus (F1–F4) galima priskirti norimoms funkcijoms ir greitai jas iškviesti.                

 

Monitorius bus pradėtas siųsti 2020 m. spalio mėn. pabaigoje. Rekomenduojama pardavimo kaina yra 599 EUR.

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • 15,6 colių IPS LCD ekranas
  • Rec.709 spalvų standartas
  • 4 spartieji klavišai
  • 4 x HDMI įėjimai ir išėjimai              
  • 12 V NS maitinimo įėjimas ir V formos akumuliatoriaus tvirtinimas
  • Pagamintas iš patvaraus ir lengvojo aviacinio aliuminio                


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas