2021-08-05 10:05Pressmeddelande

Tamron pristato du naujus Sony E objektyvus

Šiandien Tamron yra vienas populiariausių ir gerbiamiausių gamintojų, gaminančių puikius „Sony E-mount“ objektyvus. Dabar jie pristato ne mažiau kaip du įdomius objektyvus.

 

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

 

Naujasis 28–75 F/2,8 G2 yra 28–75 mm F/2,8 Di III RXD, vieno populiariausių „kasdienio naudojimo“ ir „Sony E“ objektyvų, įpėdinis.

Naujasis G2 objektyvas turi naują optinę konstrukciją, pagrįstą dizainu, kuris buvo atnaujintas, siekiant pagerinti vaizdo kokybę, o jo savybės suderinamos su naujausio modelio skaitmeninėmis kameromis, kurios siūlo didesnę skiriamąją gebą.

Objektyvas pasižymi linijiniu „Tamron VXD“ variklio fokusavimu ir užtikrina greitą ir tikslų fokusavimą, kuris puikiai tinka tiek nuotraukoms, tiek vaizdo įrašams. Jis pasižymi nauju dizainu, pagerintu veikimu ir ergonomiška tekstūra.

 

Šis objektyvas suderinamas su naująja „Tamron Lens Utility“ programine įranga, leidžiančia vartotojams prijungti objektyvą prie kompiuterio ir pritaikyti funkcijas bei atnaujinti programinę -aparatinę įrangą per objektyvą, o ne per fotoaparatą. Asmeninis pritaikymas suteikia lanksčias fotografavimo parinktis, atitinkančias fotografavimo situaciją, pvz., Fotografavimą ar vaizdo įrašymą.

MOD (mažiausias objekto atstumas), 0,18 m, yra plačiame gale, o maksimalus padidinimo koeficientas yra 1: 2,7 kūrybiškiems stambiems vaizdams.

 

 

Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

 

35-150 F/2 yra pirmasis priartinimo objektyvas, skirtas „Sony E-mount“ viso kadro veidrodiniams fotoaparatams, turintis maksimalią plačiai atidarytą F2 diafragmą. Naudodami šį dinamišką židinio nuotolio diapazoną, vartotojai gali fotografuoti nuostabius vaizdus ir didelius pastatus 35 mm atstumu, o dinaminius 150 mm, tik vienu objektyvu.

Kaip ir 28-75 G2, objektyvas turi „Tamron VXD“ linijinį variklio fokusavimą ir užtikrina greitą ir tikslų fokusavimą, kuris puikiai tinka tiek nuotraukoms, tiek vaizdo įrašams.

Objektyve taip pat yra naujoji „Tamron Lens Utility“ programinė įranga, leidžianti vartotojams prijungti objektyvą prie kompiuterio ir pritaikyti tokias funkcijas kaip nustatymas 2 fokusavimo pozicijų nustatymas (A ir B) ir automatiškai fokusavimas perjungiamas tarp A ir B ir dar daugiau .

 

Naujieji objektyvai prekyboje pasirodys 2021 metų pabaigoje.

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

 

 

 

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas