2021-07-21 05:30Pressmeddelande

Tamron paskelbė apie savo pirmąjį „Fuji X“ jungties objektyvą

Tamron yra vienas kruopščiausių ir geriausių reputacijos gamintojų, kai reikia gaminti „viskas viename“ objektyvus.

Naujasis 18-300mm F / 3.5-6.3 Di III-A VC VXD yra pirmasis jų objektyvas, sukurtas „Fujifilm X“ jungčiai. Objektyvą taip pat bus galima įsigyti su „Sony E-mount“ versija.

 

18-300 mm F3,5-6,3 apima platų priartinimo diapazoną nuo maždaug 27 mm iki 450 mm (viso kadro ekvivalentinis židinio nuotolis). Pirmasis pasaulyje neveidrodinio fotoaparato APS-C objektyvas su 16,6 karto priartinimo santykiu, objektyvas suteikia universalų „viskas viename“ priartinimą, idealiai tinkantį plačioms fotografavimo galimybėms.

Jo AF sistemoje naudojamas TAMRON linijinis variklio fokusavimo mechanizmas VXD („Voice-coil eXtreme-torque Drive“), užtikrinantis aukštesnį tylumą ir judrumą; o objektyvas turi specialius objektyvo elementus, išdėstytus tiksliai, kad išlaikytų aukštos raiškos našumą nuo krašto iki krašto ir užtikrintų aukštą vaizdo kokybę, kuri yra viena iš geriausių iš visų „viskas viename“ priartinimo objektyvų.

Su 15 cm MOD (minimaliu objekto atstumu) plačiajame gale ir maksimalaus padidinimo santykiu 1: 2, šis objektyvas savo kategorijoje veikia stulbinamai gerai, kai fotografuoja iš arti. Jame sumontuotas populiarus Tamron VC (vibracijos kompensavimo) mechanizmas, kuris palaiko stabilų fotografavimą net ir ultra telefono židinio nuotoliu. Ir jis turi vieningą 67 mm filtro dydį, tokį patį kaip ir kiti Tamron objektyvai veidrodiniams fotoaparatams.

 

 

Kaina ir pristatymas

Objektyvo tiekimas numatomas 2021 gruodžio mėn.

Kainos bus paskelbtos vėliau

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

 

Pagrindinės specifikacijos

  • Pirmasis pasaulyje 16,6 karto „viskas viename“ priartinimas.
  • Itin greitas ir tikslus AF, VXD linijinio variklio fokusavimo mechanizmas, aukščiausio lygio savo klasėje.
  • MOD: 15 cm, maksimalus didinimo santykis: 1: 2
  • Geriausia vaizdo kokybė klasėje.
  • Išskirtinis VC.
  • Kompaktiškas.
  • Patogios naudoti funkcijos (drėgmei atspari konstrukcija, fluoro danga, priartinimo užrakto jungiklis)

 

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas

Susijusi medija