2021-08-23 10:00Pressmeddelande

Susipažinkite su naujuoju Ricoh GR ambasadoriumi

Focus Nordic ir Ricoh Pentax su malonumu praneša, kad naujuoju Ricoh GR ambasadoriumi Lietuvoje paskirtas Ignas Nefas. Ricoh GR yra viena žymiausių kada nors pagamintų gatvių fotografijos fotoaparatu. Dėl gilių šaknų analoginėje eroje, daugelis gatvių fotografų renkasi šį fotoaparatą. Ricoh GR ambasadoriaus misija yra atstovauti prekės ženklą, dalytis savo portfeliu ir įkvėpti kitus kurti, ieškoti istorijų ir nuotykių.

 

"Sveiki kolegos fotografai ir fotografijos entuziastai. Esu vardu Ignas ir gatves fotografuoju jau daugiau nei 10 metų. Viskas prasidėjo nuo riedlenčių filmavimo bei fotografavimo, bet vėliau natūraliai perėjau prie fotografavimo visko kas mane supa ir taip atradau gatvės fotografiją.

 

Kur tik einu visuomet įsimetu „fotiką“ su savimi, nes tokio tipo fotografijai kurią darau, laiko ir vietos nesuplanuosi, geras kadras gali bet kur ir bet kada tau iššokti prieš akis.

 

Į galvą automatiškai ateina Bressono terminas "The Decisive Moment" [matyt galima būtų išversti kaip lemtingas momentas] kas tokioje fotografijoje yra visiškai esminis dalykas, tiesiog turi būti laiku ir vietoje ir paspausti „shutterį“ būtent tada kada reikia. Vieni didžiausių mano įkvėpėjų visuomet buvo Henri Bressonas, Josefas Koudelka, Ramūnas Danisevičius, Antanas Sutkus, sąrašą, žinoma, galima tęsti.

 

Grožį ar įdomią kompoziciją galima pamatyti net labiausiai nuobodžiuose vietose kurias praeini kasdien ir net nepagalvoji sustoti, svarbiausia išmokti tai pamatyti."

 

Citata nuo Igno Nefo, Ricoh GR ambasadoriaus

 

Apie „Focus Nordic“

„Focus Nordic“ yra pirmaujanti foto ir video įrangos platintoja Europoje, turinti daugiau nei 60 prekių ženklų, atstovaujamų 15 rinkų. Mes vedame industriją į priekį ir esame pasiryžę dalytis žiniomis ir įkvėpimu. Mūsų misija yra suteikti galutiniams vartotojams viską, ko reikia norint gauti optimalią nuotraukų, vaizdo įrašų ir optikos patirtį, ir būti geriausiu mūsų gamintojų ir tiekėjų partneriu, pridedant savo prekės ženklams pridėtinę vertę, turint kuo didesnį prekės ženklo matomumą, žinomumą ir rinkos dalį .

 

Apie „Ricoh“

Įkurta 1919 m. „Ricoh Pentax“ yra viena iš labiausiai žinomų ir patyrusių fotoaparatų gamintojų pasaulyje. Turėdamas ilgametę patirtį kamerų pramonėje ir naudodamas naujoviškus techninius sprendimus, „Ricoh Pentax“ teikia pasaulinės klasės sistemines ir kompaktiškas kameras.


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas

Susijusi medija