2021-01-19 14:16Pressmeddelande

Sirui plečia savo anamorfinių objektyvų seriją.

Pristatydama 35 mm ir 50 mm f/1.8 1,33 anamorfinius objektyvus, įmonė Sirui visam laikui pakeitė anamorfinio žaidimo taisykles. Staiga turinio ir visi kino kūrėjai įgijo galimybę filmuoti naudojant anamorfiniusobjektyvus.

Iki šiol, dėl didelės anamorfinių objektyvų kainos, juos naudojo masinių filmų kūrimo pramonė, pavyzdžiui, Holivudo kino studijos ir stambios reklamų kampanijos. Su naujaisiais Sirui anamorfiniais objektyvais filmų kūrėjai gali sukurti kinematografinį vaizdą už prieinamą kainą.

Dabar jie tęsia savo sėkmingą žygį, pristatydami dar vieną židinio nuotolį – Sirui 24mm f/2.8 1.33x.

 

Objektyvas gali išplėsti horizontalų matymo lauką 1,33 karto ir į jutiklį perduoti daugiau informacijos bei sukurti HD 2,4:1 formato kinematografinį plačiaekranį vaizdą.

- Populiari kinematografinė savybė, padedanti žiūrovams pasijusti scenos dalyviais.

Objektyvas sukuria kinematografinius efektus – stulbinančius melsvą objektyvo tviskėjimus ir fantastišką ovalų „bokeh“ efektą.

Optinę konstrukciją sudaro 13 optinių elementų 10-yje grupių, padengtų nano danga, o stiklą gamina gerai žinomas Vokietijos stiklo gamintojas „Schott“. Optinės konstrukcijos dizainas sumažina iškraipymus ir padeda išvengti židinio nuotolio keitimosi keičiantis fokusavimo atstumui (židinio ilgio pokytis fokusavimo metu) ir užtikrina neįtikėtinai ryškų kinematografinį vaizdą.

Objektyvo 8 diafragmos lapeliai kuria pasakiškai gražų ovalų „bokeh“efektą, kuris galutiniam rezultatui suteikia papildomą dimensiją.

Dėl unikalių anamorfinių šviesos savybių, objektyvas sukuria horizontalius melsvus atspindžius, mažiau išsklaidydamas šviesą, ir patrauklius fono efektus.

Kompaktiškas ir tvirtas objektyvas pagamintas iš aviacinio aliuminio lydinio. Jis yra 126 mm ilgio ir sveria 780 g (su Sony E objektyvo jungtimi).

Fokusavimo žiedas sukasi išskirtinai sklandžiai, o fokusavimo eiga yra 189,6 laipsniai.

Naująjį objektyvą galite rinktis iš penkių skirtingų objektyvų tvirtinimo sistemų: Sony E, MFT, Canon EF-M, Nikon Z ir Fuji X.

 

Kaina ir pristatymas

Naująjį objektyvą pradėsime siųsti kovą. Rekomenduojama mažmeninė kaina yra 999.00 EUR

Norėdami sužinoti daugiau informacijos, susisiekite su karolis.purickas@focusnordic.lt

Pagrindiniai techniniai duomenys

 

  • Suteikia kinematografinį vaizdą jūsų filmui
  • Kuria horizontalius tviskėjimus ir pasakišką „bokeh“ efektą
  • Lengvas ir tvirtas

Galima rinktis iš penkių objektyvo jungčių sistemų


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas