2020-11-11 14:02Pressmeddelande

Saramonic iš pagrindų pakeitė garso sistemą turinio kūrėjams.

Naujieji Blink 500 Pro B1 ir B2 galią ir veikimo nuotolį pakėlė į visiškai naują aukštesnį lygmenį. Praėjusiais metais išleidus Blink belaidžio mikrofono sistemą, Saramonic iš pagrindų pakeitė belaidžių mikrofonų naudojimo būdą. Dabar atėjo laikas nekantriai laukiamiems profesionaliems modeliams: Saramonic Blink 500 Pro B1 irB2.

 

Naujoji serija pagerino pažangias profesionaliam naudojimui skirtas funkcijas, kurių reikia turinio kūrėjams, videografams ir tiesioginiams transliuotojams. Padidinus nuotolį iki 100 m, o akumuliatoriaus veikimo trukmę iki 8 valandų, naudotojai dabar turi galimybę įgyvendinti platesnius užmojus nebijodami garso ryšio pertrūkimų, o vieno akumuliatoriaus įkrovos dabar pakanka visai dienai.

 

Naujasis dviejų kanalų RX pateikiamas su TRS ir TRRS išėjimo kabeliais. Sistema puikiai veikia su DSLR, beveidrodiniais fotoaparatais ir kitų rūšių fotoaparatais, įrašymo įrenginiais, vaizdo mišrinimo pultais, šiuolaikiniais kompiuteriais ir kt. Taip pat su išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais,turinčiais ausinių lizdus. Imtuvas turi itin pageidaujamą mono / stereo išėjimo nustatymą ir kai naudojami du siųstuvai, yra galimybė įrašyti kiekvieno mikrofono priimamą garsą į atskirus vaizdo kameros ir įrašymo įrenginio mikrofonų įėjimus.

Siųstuvas turi naują įmontuotą daugiakryptį mikrofoną, turintį įspūdingą –39dB jautrumą. Tai užtikrina dinamišką ir išskirtinai švarų garsą siųstuve, kurį lengvai galima prisegti prie marškinių, apykaklės arba įsidėti į kišenę. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip prie diržo tvirtinamas siųstuvas, kai prie jo jungiamas kartu pateikiamas SR-M1 daugiakryptis „Lavalier“ tipo mikrofonas.

Saramonic Blink 500 Pro B1 ir B2 signalo perdavimas belaidžiu būdu prilygsta laidu perduodamam signalui, be to, užtikrinama papildomas maitinimas mikrofonams. Dėl to sistema tampa neįtikėtinai universalia, nes ji gali būti prijungta prie beveik bet kurio garso šaltinio. Galite naudoti pateikiamą „Lavalier“ tipo mikrofoną, prijungti mažą „shotgun“ tipo mikrofoną, prijungti ausinių mikrofoną arba tiesiog bet kokį mikrofoną su 3,5 mm kištuku, prijungtą prie standartinio TRS išėjimo, o reguliuojamas mikrofono jautrumas kiekvieną kartą leidžia jums išgauti tobulą garso lygį!

Tiek imtuvas, tiek siųstuvas turi didelį ir ryškų OLED ekraną, kuriame galima stebėti įvesties režimą, mikrofonų lygius ir daug daugiau. Pateikiama dar viena naujovė –komplekte pateikiamas įkraunantis nešiojamas dėklas, kuris ne tik užtikrina itin svarbią apsaugą gabenimo ar saugojimo metu, bet ir turi vidinį įkraunamą 2000 mAh vidinį akumuliatorių (skirtą „B2“), suteikiantį galimybę bet kuriuo metu įkrauti sistemą.

 

Kaina ir pristatymas

Naujasis Saramonic Blink 500 Pro B1 ir B2 pradėsime siųsti 2020m. lapkričio mėn. pabaigoje. Rekomenduojama pardavimo kaina yra 235 EUR.

Jei reikia daugiau informacijos, rašykite karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • Mažas ir kompaktiškas
  • Siųstuvas veikia kaip atskiras mikrofonas ir gali būti prijungtas prie „Lavalier“ ar kitų tipų mikrofonų
  • Įspūdingas jautrumas –39 dB
  • Imtuvas gali priimti iki dviejų siųstuvų
  • Pateikiamas su įkraunamu nešiojimui skirtu dėklu 
  • Siųstuve numatytas įėjimo lizdas, prie kurio galima prijungti kitą mikrofoną su 3,5 mm jungtimi


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas