2019-09-11 14:37Pressmeddelande

​Samyang releases new lenses for professional filmmakers

null

The new Xeen CF series (Compact & Flexible) is a bright film optics series for filmmakers that wants a cinematic look at a good price. First out are the focal lengths 24, 50 and 85mm with T1.5.

New for the series is an updated and clearly more compact design, which includes, among other things, carbon fiber in the design.

By using carbon fiber, you manage to reduce the weight by about 20% compared to the previous series.

The Xeen CF is made for full frame and is available for PL, Sony E and Canon EF.

The lenses are designed for 8K and equipped with X-Coating Technology for sharpness, contrast and a cinematic look. for a nice and comfortable background blur.

The lenses will be delivered during the fall of 2019 and will be premiered at the IBC fair September 13-17.

For further information: karsten.rath@focusnordic.se


Price and delivery

Samyang Xeen CF 24 / 50 / 85mm. Begin shipping autumn 2019.

Samyang Xeen CF 24mm. Retail price: € 2099,-

Samyang Xeen CF 50mm. Retail price: € 2099,-

Samyang Xeen CF 85mm. Retail price: € 2099,-


Summary of important features

  • Compact and lightweight design
  • Full frame (can also be used on APS-C models)
  • Wide focus and aperture rings with rounded edges for better grip
  • Fluorescent markings
  • Samyang X-Coating Techonolgy

  • Specifications

    Focal Length: 24/ 50/ 85 mm
    Maximum Aperture: T1.5
    Image Circle: For full frame Will also fit APS-C
    Lens Mount: PL, Sony E, Canon EF
    Focusing: Manual
    Image Stabilizer:
    No

    Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje.

    Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose.

    Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Saramonic, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų.

    Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos.

    Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje.

    Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


    Apie Focus Nordic - Lithuania

    Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


    Kontaktai

    Karolis Purickas
    Area Manager
    Karolis Purickas