2020-05-29 09:00Pressmeddelande

„Samyang“ AF 85mm F1.4 RF, puikiai derantis su „Canon“

Vienas labiausiai laukiamų šių metų fotoaparatų – „Canon R5“, pasirodys jau netrukus. O „Samyang“ kaip tik pristatė objektyvą, puikiai tinkantį šiam fotoaparatui – tai naujasis „Samyang“ AF 85mm F1.4 RF.

 

Naujasis objektyvas sukuria gražų „bokeh“ efektą, užtikrina nepakartojamą vaizdo kokybę ir patikimą automatinį fokusavimą. Kartu su neseniai pasirodžiusiu AF 14mm F2.8 RF, naujasis „Samyang“ AF 85mm F1.4 RF atveria naujas pasirinkimo galimybes „Canon EOS R“ fotoaparatų naudotojams. 85mm židinio nuotolis yra universaliausias židinio nuotolis portretų fotografijoje, suteikiantis fotografams galimybę kurti nepakartojamus ir itin detalius portretus.

 

Įspūdinga optika

AF 85mm F1.4 RF sudaro 11 elementų 8 grupėse, su 4 aukšto lūžio rodiklio (HR) ir vienu itin mažo išsklaidymo (ED) lęšiu, suprojektuotais kurti įspūdingą vaizdo kokybę visame kadre. Ši puiki optinė konstrukcija kartu su 9 diafragmos lapeliais užtikrina natūralų, apskritą „bokeh“ ir fantastišką suliejimo efektą. Jis sukuria mažo lauko gylio židinį, kuris sklandžiai sulieja foną ir išryškina fotografuojamą objektą. 

 

85mm židinio nuotolis ir itin plati F1.4 diafragma suteikia fotografams galimybę pasiekti neįtikėtinai mažą lauko gylį. Būtinas kiekvieno vestuvių ir portretų fotografo pasirinkimas šią vasarą!

 

„Samyang“ objektyve panaudota ne tik puiki optinė konstrukcija, bet ir DLSM (Dual Linear Sonic Motor) fokusavimo variklis, užtikrinantis tylų ir efektyvų automatinės fokusavimo sistemos veikimą. Todėl šis objektyvas yra puikus fotografų ir videografų pasirinkimas. Nuo nepalankių oro sąlygų saugantis tarpiklis apsaugo objektyvą nuo dulkių, nesmarkaus lietaus ir sniego, todėl nepakartojamiems kadrams užfiksuoti nebūtinos idealios sąlygos.

 

Objektyvą bus galima įsigyti 2020 m. liepą, rekomenduojama pardavimo kaina – 639 EUR.

 

Jei reikia daugiau informacijos, rašykite karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • Lengvas ir kompaktiškas 
  • 9 diafragmos lapeliai užtikrina natūraliai apskritą „bokeh“ efektą
  • DLSM („Dual Linear Sonic Motor“) fokusavimo variklis užtikrina tylų ir patikimą automatinį fokusavimą
  • Puikus objektyvas fotografams ir videografams
  • Atsparus skirtingoms oro sąlygoms

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas