2019-11-19 07:00Pressmeddelande

Ricoh Theta SC-2, 360° kamera visiems. 

Naujoji RICOH THETA SC-2 kamera yra paprasta naudoti ir tinka visiems norintiems įžengti į fantastišką 360° pasaulį, bei dalintis vaizdais socialiniuose tinkluose.  

 

Pasaulis nėra apskritas ar kvadratinis, taigi kam save riboti tokiais vaizdais fotografuojant ar filmuojant? Nuo tada, kai 2013 metais buvo pristatyta primoji plačiai prieinama 360 kamera , Ricoh yra lyderiaujanti 360 kamerų gamintoja. 

Augant 360° kamerų populiarumui ir jų naudojimui, dabar yra pristatoma atnaujinta populiarios Ricoh Theta SC 360° kameros versija. 

Su Theta SC-2 išleidimu, Ricoh padaro 360° prieinamą visiems. Kamera yra maža, kad tilptų kišenėje ir fotografuoja nepakartojamus sferinius vaizdus bei filmuojanti 4K raiška, kuriuos galima naudoti socialiniuose tinkluose. 

 

Kamera turi skirtingus režimus, kaip „Veido“ (angl. Face), kuris atpažįsta žmonių veidus ir pritaiko veido odos spalvos išlyginimą ar „Naktinis“ (angl. Night View) režimas, kuris leidžia fiksuoti mažo triukšmingumo vaizdus sutemus. 

Taip pat, kamerą galima naudoti transliacijoms ir ją paprasta sujungti su telefonu per Bluetooth ar WiFi, kad nuotoliniu būdu ją valdyti. 

 

Tai puiki kamera žmonėms, kurie mėgsta dalintis socialiniuose tinkluose, arba tiems kurie nori pradėti naudotis 360° kamera. 

 

Kaina ir prieinamumas:

Ricoh Theta SC-2 prekyboje pasirodys gruodžio mėn. 

Rekomenduojama mažmeninė kaina: € 299,-

 

 

Svarbiausios savybės

  • 4K filmavimo raiška su 30fps
  • Nauji fotografavimo režimai
  • Galimos keturios spalvos (rožinė, mėlyna, smėlio ir balta)
  • Aplikacija 360 nuotraukų ir filmuotos medžiagos redagavimui
  • Galima naudoti transliacijoms
  • Lengva naudoti
  • Patobulintas vaizdo jutiklis ir vaizdo apdorojimo procesorius

 

 

 

Focus Nordic produkto numeriai:

113481 - RICOH THETA SC2 WHITE

113482 - RICOH THETA SC2 PINK

113483 - RICOH THETA SC2 BEIGE

113484 - RICOH THETA SC2 BLUE

 

 

 

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas